Foci Eb: így használd ki az időt, amíg a pasid meccset néz!

foci Eb 2024 meccs
Már előre látod a következő heteket? Jön a foci Eb, a pasid pedig tuti egész nap ezt bámulja, te pedig attól tartasz unatkozol? Ne tedd, itt a remek alkalom arra, hogy egy kicsit csak önmagaddal foglalkozz.

Június 14-én kezdődik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, amit ezúttal Németországban rendeznek. A foci Eb jobban leköti a férfiakat, a meccsnézés a nők számára nem okoz akkora eufóriát. Természetesen semmi kivetni való nincsen abban, ha te is örömmel szurkolsz párod oldalán a magyar válogatottnak, vagy kedvenc külföldi csapatának. De lássuk be, hogy a meccsnézés egy idő után unalmas lehet. Ha nem okoz akkora örömet számodra a foci nyomon követése, semmiképp se unatkozz, sőt, bátran szervezz, tervezz saját programokat a foci Eb meccseinek időpontjára. Mutatunk 5+1 ötletet, hogyan töltsd hasznosan az így felszabadult időd.

Foci Eb
Foci Eb: használd ki a felszabadult idődet
Forrás: Shutterstock

Tippek azoknak, akik nem rajonganak a foci Eb meccseiért


1.  Sorozatmaraton

Elmaradtál a kedvenc sorozataid új részeivel? Itt a remek alkalom, hogy bekuckózz a laptopoddal és behozd a lemaradásodat. A Bridgerton család harmadik évadának új epizódjai is megérkeznek a foci Eb idejére, most legalább legalább nyugodt körülmények között merülhetsz el az új részekben és ezúttal a párod biztosan nem fog megzavarni benne.

2. Merülj el egy jó könyvben

Szereted a könyveket, de mostanában ritkán jut időd arra, hogy elmerülj egy-egy történetben? Itt a remek alkalom, hogy fellapozd azt a könyvet, amit régóta el akartál olvasni. Ha jelenleg nincs otthon olvasnivalód, látogass el a könyvhétre, ahol tuti találsz majd kedvedre való olvasmányt, amit akár még dedikáltathatsz is a szerzővel.

3. Irány a természet!

Senki sem várhatja el tőled, hogy a nyár beköszöntével a szobában kuksolj és meccset nézz. Ha van kutyád, tegyél vele egy hosszabb sétát, ennek biztosan ő is örülni fog majd. Vagy hódolj kedvenc szabadtéri sportodnak: menj el biciklizni, futni vagy görkorcsolyázni. A szabadban töltött idő jót tesz a testednek és a lelkednek egyaránt.

4. Strandolj!

Reméljük, hogy az esős napok után végre beköszönt a nyár. Az időjárás előrejelzés jelenlegi állása szerint a következő hetekben akár 33 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. Használd ki és látogass el egy közeli strandra, vagy tópartra. Pancsolj, ússz egy nagyot. Ha napoznál is, ne feledkezz meg a megfelelő UV védelemről!

5. Találkozz a barátaiddal!

Régóta halogatod, hogy találkozz a csajokkal? Ha sosincs rá elegendő idő, akkor most a foci Eb a legmegfelelőbb idő arra, hogy összeüljetek egy kiadós beszélgetésre. Menjetek el vacsorázni, igyatok meg valahol egy finom pohár bort és közben mindenki el tudja mesélni, hogy kivel mi történt, mióta nem láttátok egymást.

+1 szépségpercek

Sokszor önmagunkat helyezzük az utolsó helyre, pedig a testünk és lelkünk mindig meghálálja a rá fordított figyelmet és időt. A foci Eb remek alkalom, hogy egy kicsit önmagaddal is törődj. Tegyél fel egy pakolást, radírozd le a bőrödet, vagy az otthoni szépségápolási rutinod helyett kicsit többre vágysz, látogass el a kozmetikusodhoz.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.