Kollégájuk súlyán gúnyolódtak a légiutas-kísérők: felfüggesztették őket

légiutas-kísérő ,Stewardess, repülőgép, repülő, személyzet, kabin
Shutterstock/Matej Kastelic/Illusztráció - Matej Kastelic
megszégyenítés súly kolléga légiutas-kísérő
A British Airways felfüggesztette két dolgozóját, miután fény derült kegyetlenségükre. A légiutas-kísérők kollégájuk súlyán gúnyolódtak.

Egy csoportos beszélgetésben gúnyolódtak a kollégájuk súlyán a légiutas-kísérők, mire a British Airways felfüggesztette őket, de nem biztos, hogy ennyivel megússzák.

légiutas-kísérő, Stewardess, repülőgép, repülő, légiutas-kísérők
Kollégájuk súlyán gúnyolódtak a légiutas-kísérők: felfüggesztették őket (Képünk illusztráció)
Forrás: Shutterstock/Matej Kastelic

Testszégyenítő megjegyzéseket tettek kollégájukra a légiutas-kísérők

Sértő üzeneteket küldtek kollégájukról a légiutas-kísérők egy csoportos beszélgetésben, amelyben más dolgozók is benne voltak. Természetesen a kigúnyolt fél nem volt tagja a csoportnak, de valaki megmutatta neki, hogyan gúnyolódnak rajta a kollégái. Testszégyenítő megjegyzéseket tettek a 95 kilós stewardessre, aki azután, hogy tudomást szerzett erről, nem mert dolgozni menni. Munkatársa azonban arra bíztatta, tudassa főnökével, hogy mi történt. Ennek eremdényeként a két kegyetlenkedő légiutas-kísérőt felfüggesztették, de lehet, hogy nem ússzák meg ennyivel: ki is rúghatják őket. Az üzenetküldő csoport többi tagjának reakcióját még vizsgálják.

"Fogalma sem volt róla, hogy a kollégái ennyire lenézik őt. A kegyetlen megjegyzések miatt félt elhagyni a házat. Úgy érezte, hogy áldozat lett. Ez egy visszataszító zaklatás volt" - mondta a The Sunnak egy forrás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.