Második világháborús bunkert fedezett fel egy férfi: a kommentelők összezavarodtak

titokzatos második villágháború bunker
Különleges felfedezést tett egy férfi egy temetőben. Állítása szerint második világháborús bunkerre bukkant, de a kommentelők mást gondolnak.

Egy horvátországi temető alatt fedezett fel egy második világháborús bunkert egy férfi, amit természetesen megosztott az internet népével is. Sokan nem akartak hinni a szemüknek...

Második világháborús bunker Horvátországban
Második világháborús bunker Horvátországban
Forrás: YouTube/ Tattooed Traveler

Második világháborús bunkerre bukkant egy temető alatt

Redditen osztotta meg felfedezését egy férfi: második világháborús bunkerre bukant egy horvátországi temető alatt. Sok sasszemű felhasználó azonban megjegyezte, hogy a fotó olyan, mintha egy videojátékból került volna ki. Egyikük azt írta: "Ez úgy néz ki, mint egy képernyőfotó a Falloutból." Egy másik pedig feltette a kérdést: "Szóval ez nem egy videojáték?!", amire az eredeti posztoló így reagált: "Úgy éreztem, mintha az lenne."

Kiderült azonban, hogy hiába kételkedtek a kommentelők, ugyanis a felhasználó korábban már YouTube-on is megosztotta felfedezését, amelyben a bunker mélyébe is bemerészkedett. A második világháború előtt épült földalatti bunker a "Fratelli Croce" nevet kapta. A horvátországi Zadar mellett található, az egykori határ mentén épült erődítménysorozat része. Ez a bunker egyedülálló, mivel szinte érintetlen állapotban volt, és a bejárata 2 sír között van. 

Akadnak olyan második világháborús bunkerek, amelyeket nemcsak felfedeztek, de már át is alakítottak: az egyikből luxusnyaraló készült.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.