Meghalt a kisfiú, akit korábban a komáromi strandon élesztettek újra: azt próbálgatták, ki tud tovább a víz alatt maradni

tragédia Országos Mentőszolgálat (OMSZ) komárom strand haláleset
Ártatlan játékból pillanatok alatt tragédia lett. Minden szülő rémálma az, ami a napokban a komáromi strandon történt.

Az esetről az Országos Mentőszolgálat is beszámolt három nappal ezelőtt:
„Egy 10 év körüli gyermek barátaival játszott egy Komárom-Esztergom vármegyei strandon tegnap, mikor elkezdtek azon versenyezni, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. Két perc elteltével a kisfiú nem jött fel a víz alól, amit a vízimentő is észlelt és azonnal a gyermek segítségére sietett. Kimentette és megvizsgálta, de a fiú már nem lélegzett, így azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben a szemtanúk mentőt hívtak. Mentésirányító bajtársunk azonnal több egységet, köztük mentőhelikoptert riasztott. Helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett segítségnyújtásnak köszönhetően végül sikerre vezetett. A gyermeket légi úton szállították kórházba a mentők" - írták akkor.

mentőhelikopter, mentőautó, Meghalt a kisfiú, akit korábban a komáromi strandon élesztettek újra
Meghalt a kisfiú, akit korábban a komáromi strandon élesztettek újra - Illusztráció
Forrás: https://www.facebook.com/orszagosmentok

Meghalt a kisfiú

A poszt alatti egyik kommentől kiderül, hogy a kisfiú sajnos nem élte túl. Két napja, feltehetőleg a gyermek egyik hozzátartozója köszönte meg a mentősök munkáját, azóta hozzá is érkeznek a részvétnyilvánítások — írja a Borsonline.

A balesetről pár napja a Tények is beszámolt: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.