Meztelenül rohangáló férfi miatt kellett visszafordulnia a repülőgépnek

Airplane,In,The,Sky,At,Sunrise,Or,Sunset
Shutterstock - OlegRi
utazás meztelenkedés repülőgép
A Virgin Australia Perthből Melbourne-be tartó járata kénytelen volt visszafordulni másfél órával a felszállás után egy váratlan incidens miatt, ami minden bizonnyal nem szerepelt a repülés közbeni szórakoztató programok között.

A Virgin Australia Perthből Melbourne-be tartó VA696-os járatán utazóknak nagy meglepetésben volt részük, ugyanis egy meztelen férfi szaladgált a fedélzeten, aki annyira elvesztette a kontrollt saját maga felett, hogy még a személyzet egyik tagját a földre lökte. 

meztelen férfi
Meztelen férfi miatt kellett visszafordulnia egy repülőgépnek 
Forrás: Shutterstock

A meztelen férfi miatt meghiúsult az utazás

A történtek után a VA696-os járat visszafordult Perth-be, mert a fedélzeten egy „rendbontó utas” tartózkodott – közölte a Virgin Australia szóvivője hétfői közleményében. Továbbá hozzátették, hogy a férfit ezután átadták az ausztrál szövetségi rendőrségnek. A repülőgép körülbelül az út felénél, másfél órával a felszállás után fordult vissza, az adatokat a FlightAware repüléskövető weboldal is megerősítette.

A szövetségi rendőrség később közölte, hogy a meztelenkedő férfit letartóztatták és kórházba szállították kivizsgálásra. Azonban még nem véglegesítették, hogy milyen vádakkal kell szembenéznie, valószínleg a jövő hónapban kell bíróság elé állnia. A Virgin Australia szóvivője az esettel kapcsolatban így nyilatkozott: „Őszintén elnézést kérünk az érintett utasoktól az incidens miatt.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.