Holttestet találtak az eltűnt tévés, Michael Mosley keresése során

Dr Michael Mosley Attends 14th World Congress On Inflammation
Getty Images - Brook Mitchell
görögország Michael Mosley holttest eltűnt
Görögországi nyaralása alatt tűnt el a népszerű tévés, akit nagy erőkkel keresnek. Michael Mosley felkutatása során most egy holttestre bukkantak.

A BBC csatorna és a This morning reggeli talkshow műsorvezetője, Dr. Michael Mosley eltűnt görögországi nyaralása alatt. A tévésnek Szími szigetén veszett nyoma, nagy erőkkel kezdték meg a keresését. Most egy holttestre bukkantak.

Dr Michael Mosley Attends 14th World Congress On Inflammation
Michael Mosley holttestét találhatták meg, de még a hivatalos azonosításra várnak
Forrás: Getty Images

Egy holttestet találtak Michael Mosley keresése során Görögországban

Egy holttestet találtak az eltűnt tévés orvos, Michael Mosley keresése során, akinek a görög Szími szigetén veszett nyoma. A férfi sétálni indult Görögország népszerű turistaparadicsomában, és azóta sem látta senki. Miután aznap este fél7-ig nem jelentkezett a férfi, felesége kétségbeesetten hívta a rendőrséget, és a gyerekei is Görögországba utaztak, hogy segítsenek a keresésben. 

A 67 éves Dr. Mosley-t utoljára szerdán délután 2 órakor látták a térfigyelő kamerák felvételein, amint elhagyja Pedi falut, és egy sziklás ösvény felé tart.

 Az egészségügyi szakértő öt napra nyomtalanul eltűnt, ami nagyszabású keresőakciót indított el helikopterek, búvárok, kutyák és drónok bevonásával.

Sajtóértesülések szerint most egy holttestre bukkantak egy veszélyes barlangkomplexum közelében. Állítólag egy helyi vendéglős talált rá a testre, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Úgy gondolják, a brit tévés műsorvezetőé lehet a holttest, de a hivatalos azonosítás még nem történt meg.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.