Novozánszki Fanni holttestét találhatták meg: innen került elő a csontváz

Novozánszki Fanni
Instagram -
rejtély Novozánszki Fanni VV Fanni gyilkosság DNS VV Fanni
A Veszprém Megyei Hírportál arról számolt be, hogy május ötödikén emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból. Felmerült, hogy a 2017 novemberében eltűnt Novozánszki Fanni földi maradványait találták meg.

Elképzelhető, hogy Novozánszki Fanni holttestre bukkantak az ajkai csónakázótóban. Ám ahhoz, hogy ez bebizonyosodjon, DNS-vizsgálatokra van szükség. 

Novozánszki Fanni
Novozánszki Fanni 2017-ben tűnt el
Forrás: Instagram

Csodaszámba menne, ha Novozánszki Fanni holttestét ennyi idő után találnák meg

 A Veszprém Vármegyei Hírportál arról számolt be, hogy lakossági bejelentésre mentek ki a rendőrök a csónakázó tóhoz, ahol emberi maradványokra bukkantak. A rendőrség, szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az ügyet. 

Megszólalt a család jogi képviselője is

"Mi is felkaptuk a fejünket  hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek. Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét" – nyilatkozta Dr. Lichy György, a család ügyvédje. Részleteket a váratlan fordulatról a Borson olvashatsz.

Novozánszki Fanninak - akinek ügyéről itt olvashatsz bővebben - 2017 novemberében veszett nyoma, az utolsó kamerák által rögzített képkockákon B. László cipelte az ájult lányt egy budapesti mélygarázsban az autójához. Azóta annyi kderült, hogy a férfi nyereségvágyból támadta meg az egykori valóságshow-szereplőt, de a lány holtteste nem került elő. A gyanúsítottat a bíróság egy évvel ezelőtt, 2023 májusában 20 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. 

 

 

 

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.