Schumacher családját megzsarolták: vajon mi szivároghatna ki az egykori világbajnokról?

bűnözés zsarolás Michael Schumacher
A hétszeres Forma–1-es világbajnok családját megzsarolták. Michael Schumacher hozzátartozói feljelentést tettek, két személyt letartóztattak.

Eleinte csak azt lehetett tudni, hogy zsarolással akart milliókat szerezni két férfi egy hírességtől, helyesebben a családjától. Az ügyészség sem árulta el, kikről van szó, ám kiderült,  Michael Schumacher családja kárára követték el a bűncselekményt. 

Michael Schumacher
Schumacher családját megzsarolták
Forrás: AFP

Az egyelőre nem tudni, hogyan és mivel zsarolták őket, de azt azonban igen, hogy nem ez az első eset: 2017-ben őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki még  2016-ban zsaroló levelet küldött, Corinnának, és fenyegette a két gyermekét, Mick és Gina Maria Schumachert. A zsarolót akkor 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtották, továbbá 4500 eurós pénzbírságra és 50 óra társadalmi munkára, valamint arra kötelezték, hogy járjon terápiára - írja az M4 sport

Michael Schumacher családjának ügyvédje korábban elárulta, hogy közel egy évtizeddel a síbaleset után sem adtak ki egészségügyi zárójelentést az F1-es pilótáról. Igyekeznek magánügyként kezelni a versenyző egészségi állapotát, ugyanis ha nem így tennének folyamatosan tájákoztatni kellene a rajongókat és a médiát.

Schumacher felépülésében eleinte az egész világ reménykedett, de ma már tudni, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Testvére Ralf például arról beszélt, hogy a csúcstechnológiás orvosi kezelések ellenére "már semmi se olyan, mint régen", és sajnos nem is lesz. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.