Szoboszlai és Hajdú B. hangjával készült el a foci-Eb magyar himnusza - VIDEÓ

Republic of Ireland v Hungary - International Friendly, Szoboszlai Dominik
Sportsfile via Getty Images/Ben McShane - Ben McShane
foci-eb 2024 Szoboszlai Dominik dal Hajdú B. István
Az AI segítségével készítették el a foci-Eb magyar slágerét. Szoboszlai Dominik és Hajdú B. "duettjéért" odavannak az emberek.

Minden esély megvan arra, hogy a Full of Stars Project és a mesterséges intelligencia által gyártott dal legyen a foci-Eb magyar slágere. Szoboszlai Dominik és Hajdú B. "duettjéért" rajonganak az emberek.

Hungary v Israel - International Friendly, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és Hajdú B. "duettje" a foci-Eb slágere
Forrás: Getty Images/Horvath Tamas

Szoboszlai Dominik és Hajdú B. "duettjére" tombolhatnak a foci-Eb rajongói

A mesterséges intelligencia segítségével készítették el Szoboszlai Dominik és Hajdú B. duettjét, amelyért máris rajonganak az emberek. Az Ez a szív című dal - ami a foci-Eb slágere lehet - a Full of Stars Projectnek köszönhető. "A dalban Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István mesterséges intelligencia által szimulált hangja hallható, valójában nem ők készítették a felvételt, nem valós közreműködésről van szó! A zene és a szöveg viszont nem mesterséges intelligencia műve, valódi személyek írták és vették fel. Az AI-jal csupán a rögzített hangok lettek Szoboszlai és Hajdú B. hangszínére formálva" - írták az alkotók a YouTube-on közzétett felvételhez.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.