Nincs kétség, hamarosan itt a világvége - Baba Vanga jóslata beigazolódhat

jövendőmondás világvége baba vanga
Az 1996-ban elhunyt vak jósnak több jövendölése is beigazolódott. Baba Vanga sokak szerint előre látta az emberiség sorsát.

A néhai bolgár misztikus 1996-ban halt meg (állítólag a saját halálát is megjósolta), de lelke nagyon is él a mai napig. Bár Baba Vanga rengeteg dolgot megjósolt, a legutóbbi jövendölése, amit már átéltünk a 2023-as napviharokra vonatkozott. Most már tudjuk, hogy valóban hatalmas napkitörések érintették a Földet a tavalyi év során.

Baba vanga
Baba Vanga jóslata szerint közeledik a világvége
Forrás: Youtube

Baba Vanga úgy vélte, látja, mikor lesz a világvége

Baba Vanga 2025 évre tett jövendölései tele vannak félelmetesebbnél félelmetesebb kijelentésekkel - írja az Unilad nyomán a Bors. 2028-ra pedig azt állítja, hogy felfedezzük a Vénusz bolygót, mint energiaforrást, 2033-ra pedig állítólag teljesen elolvadhatnak a sarki jégsapkák, ami drasztikus magasságokba emeli a tengerszintet világszerte. A bolgár jós a teljes világvégét 5079-re teszi, de annak első jelei már 2025-ben megjelennek. Baba Vanga szerint 2025-ben Európa lakóinak az életét egy kontinesbeli konfliktus teheti tönkre. Baba Vanga jó dolgokat is jósolt, állítólag jövőre olyan pusztító betegségek, mint az Alzheimer-kór és a rák gyógyíthatók lesznek, valamint a kvantumszámítás-technika terén is jelentős technológiai áttörést látott.

A 9/11-et és csernobilt is megjósolta

Baba Vanga jóslataira sokan csak legyintenek, de ma már tudni, hogy az 1989-es szeptember 11-i támadásokat, amelyek megrázták a világot is előre látta. "Iszonyat, iszonyat! rengeteg amerikai meghal, miután megtámadták őket az acélmadarak (amelyekkel a repülőgépekre utal). Ártatlan vér csorog majd" fogalmazott akkor. De Baba Vanga nem csak a 9/11-es terrortámadásokat, de Diana hercegné halálát és a csernobili katasztrófát is előre látta

A misztikus jós 2024-re hatalmas gazdasági válságot is jósolt. Szerinte a növekvő adósságszint és az eszkalálódó geopolitikai feszültségek azzal a kockázattal járnak, hogy a világgazdaságot káoszba sodorják és arról is beszélt, hogy hamarosan vízhiány sújtja az emberiséget.  A világ végén kívül az egyik legrémisztőbb jövendölése 42 év múlva válik valóra, amikor is szörnyű környezetromboló fegyvereket vetnek be egy pusztító háborúban, amely az emberiség létét veszélyezteti, ugyanis mindent lefagyaszt, amihez hozzáér.

Baba Vangáról itt írtunk bővebben, 2024-es jóslatait pedig itt olvashatod el.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.