Gyászol Bochkor Gábor: elhunyt az édesanyja

2535818_SZL0014-scaled
Szabolcs László -
gyász Bochkor Gábor édesanyja Bochkor Gábor
A népszerű rádiós műsorvezetőt ma nem hallhatták a Retro Rádió hallgatói. Bochkor Gábor gyászol, tegnap este elvesztette imádott édesanyját.

Szabadságról tértek ma vissza a Retro Rádió műsorvezetői, ám teljes létszámmal. Bochkor Gábor ma nem ment be dolgozni, amire nyomos oka volt. A népszerű rádiós tegnap este elvesztette édesanyját, akivel rendkívül szoros kapcsolatot ápolt.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor nagyon szoros kapcsolatot ápolt az édesanyjával

Elhunyt Bochkor Gábor édesanyja

Mindenkinek jó reggelt – köszöntötte a legendás rádiós helyett a hallgatókat Lovász László. − Gyuri hívott tegnap délután, hogy kevesebben leszünk ma reggel.

Igen, érkeztünk volna ma mindannyian reggel, de a hétvégén Bocsi édesanyja elhunyt, erre való tekintettel nem lesz ma, és érthető módon napokig nem is lesz. Természetesen időre van szüksége, amikor úgy érzi, majd vissza fog térni hozzánk.

 - közölték a hallgatókkal a szomorú hírt.

Bochkor Gábor mindig is jó viszonyt ápol a szüleivel, akikkel éveken keresztül Németországban éltek. A rádióst különös kapcsolat fűzte édesanyjához, akivel sokáig élt egy fedél alatt. Néhány éve imádott édesapját veszítette el, most pedig szeretett édesanyja távozott az élők sorából. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.