Farmerszoknya trendek – Ezekkel idény nyáron biztosan hódítani fogsz

farmerszoknya
Shutterstock/mimagephotography -
mini divatos farmerszoknya vintage
Kényelmes viseletre vágysz, a forró, nyári napokon? Akkor a farmerszoknya-divatot imádni fogod! Könnyen lehet benne mozogni, és természetes anyagának köszönhetően jól szellőzik. Szerezd be az alábbi szoknya darabokat, hogy te is élvezhesd a Vintage vonalat!

Az idei nyár legnagyobb divatdurranása kétségtelenül a farmerszoknya! Ha van egyetlen ruhadarab, amelyet mindenképp be kell szerezned ebben a szezonban, az a farmerszoknya. A 90-es évek kedvence újra visszatért, és minden stílusos nő ruhatárának alapdarabja lett. Nézzük meg, miért hódít újra ez a ruhadarab és hogyan viselheted úgy, hogy mindenki utánad forduljon!

farmerszoknya
A ruhadarab, ami soha nem megy ki a divatból: farmerszoknya, ami tökéletes választás lehet a nyárra
Forrás: Shutterstock

Miért jó a farmerszoknya?

A farmer soha nem ment ki a divatból, de a szoknya formájában most különösen nagy figyelmet kap. A retró trendek újbóli felbukkanásával a vintage darab ismét az érdeklődés középpontjába került. Egyszerűen kombinálható, kényelmes, és számtalan stílusban elérhető, így bármilyen alkalomhoz igazítható.

Hogyan viseld?

1. Laza megjelenés
Egy rövid farmerszoknya tökéletes választás a hétköznapokra. Kombináld egy egyszerű fehér pólóval és sportcipővel a trendi megjelenésért. Ne felejtsd el a napszemüveget és egy könnyű kardigánt sem a hűvösebb estékre!

Termék beszerezhetősége: Answear, Levi's farmer szoknya, 15.990 HUF

Levi's farmer szoknya
Forrás: answear.hu

2. Elegáns városi stílus

A midi hosszúságú szoknya remek választás, ha elegánsabb megjelenésre vágysz. Viseld blúzzal vagy csipke felsővel, és egészítsd ki egy csinos saruval. Egy szép övvel és néhány ékszerrel tökéletesítheted a városi sikket.

Itt be is szerezheted: Answear, Lab farmer szoknya, 14.990 HUF

Answear Lab farmer szoknya
Forrás: outlook.office.com

3. Nyári fesztiválok:

A fesztiválokra a hímzett vagy rojtos típus kiváló választás. Párosítsd bohém blúzzal, bokacsizmával, és adj hozzá egy nagy karimájú kalapot a tökéletes fesztiválhangulatért. Szerezd be itt:  Mango, rojtozott szélű szoknya, 6795 HUF

Rojtozott szélű szoknya
Forrás: mangooutlet.com

4. Fehérben is imádjuk:

A farmernek végtelen típusát megtalálhatjuk. Ha valami világosabbra vágysz, akkor ezt a fehér mini fazont neked találták ki: Answear, Tommy Jeans farmer szoknya, 27.990 HUF

Tommy Jeans farmer szoknya
Forrás: answear.hu

5. Sikkesen elegáns

A szoknyákból legtöbbször kivillan a boka és a lábszár egy része, azonban vannak kifejezetten hosszú fazonok is. Ha kedveled a hosszabb szoknyákat, akkor ezt biztosan imádni fogod! Dobd fel egy laza fehér inggel, egy torna csukával, és máris tökéletes a szett! Szerezd be itt: Reserved, Farmer midi szoknya, 8.995 HUF

Farmer midi szoknya
Forrás: reserved.com

Miért Imádjuk?

A farmerszoknya hihetetlenül sokoldalú. Alkalmi és elegáns megjelenéshez egyaránt tökéletes, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel és ruhadarabokkal kombinálod.

Ha idén nyáron valami igazán menőre és sokoldalúra vágysz, akkor ne hagyd ki ezt a retro divatot! Legyen szó hétköznapi megjelenésről, elegáns eseményről vagy egy fesztiválról, a farmer szoknya minden alkalomra tökéletes választás. Szerezd be a sajátodat, és légy te is a nyár divatdiktátora!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.