Halálközeli élményéről vallott a 24 éves nő: állítja, 3 órát töltött Istennel

mennyország, halál, szellemvilág, hátborzongató
Shutterstock/Cristina Conti/Illusztráció - Cristina Conti
mennyország isten halálközeli élmény
Kómába esett a 24 éves nő és azt állítja, találkozott Istennel. Halálközeli élményéről őszintén vallott, mert úgy gondolja, azért kellett megtapasztalnia ezt, hogy megoldja a nagy rejtélyt: ez történik velünk a halálunk után.

Egy súlyos asztmás roham után elvesztette eszméletét a 24 éves Mariandree Cárdenas, aki a korházban kómába is került. Állítása szerint ekkor élte át halálközeli élményét, amelynek köszönhetően meg is fejtette azt a nagy rejtélyt, hogy mi történik velünk a halálunk után. 

halálközeli élmény, halál után, mennyország, isten
Halálközeli élményéről vallott a 24 éves nő: állítja, 3 órát töltött Istennel
Forrás: Shutterstock/artin1/Illusztráció

Halálközeli élményéről vallott a 24 éves nő: megfejtette a rejtélyt

A 24 éves Mariandree Cárdenas otthonról dolgozott, amikor szörnyű halálközeli élményben volt része. Hirtelen elkezdett fuldokolni, a torka pedig összeszorult. Mielőtt elvesztette volna az eszméletét, még segítséget kért édesanyjától és testvérétől - lélekjelenlétének köszönheti azt, hogy ma életben van. A nőre eszméletlenül találtak rá otthonában. A 24 éves guatemalai lányt kórházba szállították, ahol az orvosok kómába helyezték. "Nem hallottam szinte semmit, és a testem már nem reagált. 

Az utolsó dolog, amit észleltem, hogy egy nővér vagy orvos azt mondta: elhagyott minket. És egy szempillantás alatt megszűntem a Földön létezni,

és valahol máshol jelentem meg. Egy olyan helyen, ami tele volt fénnyel, de nap, hold és csillagok nélkül, egy hosszú asztalnál ültem, tele olyan ételekkel, amilyeneket még soha nem láttam, tele emberekkel, akiknek már nem volt emberi testük, hanem fénylények voltak. Senki sem beszélt a másikhoz, inkább az elméjükön keresztül kommunikáltak" - mesélte el történetét Mariandree, aki azt is elmondta, a legnagyobb szeretetet tapasztalta meg azon a helyen.

"Nem emlékeztem az előző életemre, sem a családomra, sem a Földre, számomra mindezek soha nem léteztek. A legnagyobb szeretetet tapasztaltam meg, úgy éreztem, hogy a fénylények mind hozzám tartoznak és én is hozzájuk. 

Előttem ült Isten. Tudom, hogy Isten volt az, mert ő volt a legfényesebb, ő volt az, aki megvilágította az egész helyet.

 Nem láttam az arcát, de tudtam, hogy nevet. Közösen ünnepeltük az érkezésemet, bár én nem tudtam, hogy most érkeztem, mivel nem emlékeztem az előző életemre."

"Soha nem éreztem magam ennyire kiteljesedve, ennyire békésnek és boldognak. Aztán Isten felállt és magához hívott, elválasztott a többi lénytől és azt mondta, hogy vissza kell térnem, nem értettem és megkérdeztem tőle, hogy hova és miért. Elmagyarázta nekem, hogy vissza fogok térni, mert az én időm még nem jött el." Pillanatokkal később Mariandree magához tért a kómából. 

"Nekem három óra volt a mennyben, de a Földön három nap telt el. Egy nappal később hazamehettem"

 - mondta a lány. Mariandree mára felépült az esetből, és a mai napig hisz abban, hogy találkozott Istennel. Hozzátette: "Nem hiszem, hogy delírium volt, azt gondolom, hogy ezt meg kellett tapasztalnom, mert Isten így akarta. Azért választott engem, hogy megmutassa, mi történik a halál után, hogy megoldja ezt a nagy rejtélyt. Úgy érzem, hogy meg akart osztani velem egy kis időt, aztán visszaadta az életem."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.