A népszerű humorista ugyanabban a szobában akar meghalni, ahol a fia elhunyt

'Enough is Enough' Rally Against Energy Bills Takes Place Across The UK
Getty Images/'Enough is Enough' Rally Against Energy Bills Takes Place Across The UK - Guy Smallman
halál Rob Delaney humorista
Rob Delaney meglepő kijelentése: a humorista elmondta, hogy ugyanabban a szobában szeretne elhunyni, amelyben kétéves kisfia elhunyt 2018-ban, miután agydaganatot diagnosztizáltak nála.

A humorista a minap a Radio 4 Desert Island Discs című műsorában mesélte el, hogy kisfia, Henry ugyanabban a nappaliban halt meg, ahol ő negyedik gyereke, Leah világra jött. Bár Rob Delaney és családja már nem nem abba a házban lakik,  egyszer szeretné visszavásárolni az ingatlant. Már a jelenlegi tulajdonossal is beszélt a lehetőségekről.

humorista
A humorista szívszorító kijelentése: ugyanabban a szobában szeretne meghalni, ahol elhunyt a kisfia
Forrás: WireImage/"Catastrophe" New York Screening

A humorista a "világ legnagyobb fájdalmának" nevezte kisfia elvesztését

Rob Delaney  A Heart That Works című könyvében írt őszintén Henry első tüneteiről, amikor körülbelül 11 hónapos korában folyamatosan hányt. Delaney leírta, hogy "a gyász egy buszt vezetett át az agyam azon részén, ahol az emlékek tárolódnak" Henry diagnózisa után, és még azon a napon elkezdte megírni a könyvét, amikor fia meghalt. A kisfiút nem sokkal egyéves születésnapja után diagnosztizálták agydaganattal. Bár a daganatot eltávolították, a rák sajnos visszatért, és Henry 2018-ban elhunyt. A színész és humorista hálás azért, hogy gyereke otthon, békés körülmények között távozott az élők sorából.

Delaney hozzátette, hogy azért szeretné megvásárolni egykori otthonukat, hogy abban a szobában halhasson meg, ahol a fia elhunyt.

Figyelj, ha valaha eladnád ezt a helyet, először engem értesíts, mert szeretném megvásárolni. Hogy amikor 81 éves leszek, ide kúszhassak, és itt haljak meg. Ugyanabban a szobában, ahol a fiam elhunyt

- jelentette ki az ingatlan jelenlegi tulajdonosának.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.