Elképesztő bulik és vízpart? A siófoki Plázson mindkettőt megtalálod

siófoki Plázs
Plázs -
buli Siófok Plázs siófok Azahriah Curtis
Ha nem szeretnéd otthagyni a vízpartot, de a bulizásról sem akarsz lemondani, akkor a siófoki Plázs a te helyed. A programokra ráadásul nem is kell a hétvégéig várni, a magyar tenger partján már szerdán beindul a party, péntektől pedig olyan nevek érkeznek, mint Curtis, Metzker Viktória, a Forge techno brigád, szombaton pedig T. Danny is felpörgeti a hangulatot.

A nyári forróságban a vízparton tudjuk lehűteni magunkat, de ha a pihenés mellett bulizni is szeretünk, akkor a siófoki Plázs a legjobb választás. Egész hónapban izgalmas fellépőkkel készülnek, egy percig sem unatkozhatunk.

siófoki Plázs
A siófoki Plázs forró programokkal vár
Forrás: Plázs

A siófoki Plázs forró programokkal vár

Azahriah telt házas koncertjével robbant be a július a Plázson, de a szervezők gondoskodtak róla, hogy a hónap hátralévő részében se unatkozzunk. 

Keddtől-csütörtökig ingyenes bulikkal csábítanak mindenkit a Balaton partjára, hétvégén pedig kétszáz fokra kapcsolva a nyár legvadabb partysorozataival és koncertjeivel várnak mindenkit.

Szerda esténként a Plázs Music Teraszán a Good Vibes eseménysorozaton táncolhatunk legjobb slágerekre, de a foci drukkereknek sem kell hazamenniük, ha a közvetítést szeretnék nézni, ugyanis a Plázs 72 négyzetméteres LED falán követhetik az EB elődöntő eseményeit, némi hűsítő mellett. Csütörtökön, ahogy már megszokhattuk, SzerelemCsütörtök, ahol DR BRS rendel a Plázs Music Teraszon, hip-hop, r&b, reggaeton és a legjobb magyar dalok mesteri adagolásával. 

Curtis
Curtis is ott van a fellépők között
Forrás: Instagram/Curtis

Pénteken a Plázs Nagyszínpadán ezúttal Curtis szövegel, aki előtt Bruno x Spacc melegítenek be. A Plázs Arénába Metzker Viktória mellé ezúttal Yamina érkezik, így összeáll a Tits Gang egy hatalmas bulira. A Music Teraszon a Flashback Fridays vár minden pénteken, a legnagyobb klasszikusokkal, legyen szó retro, r&b, rap, hip-hop vagy éppen pop dallamokról, itt elmerülhetsz a jól ismert slágerekben. A techno szerelmeseinek is érdemes pénteken az irányt Siófok felé venni, ugyanis a Forge szervezőbrigádja a hazai techno élvonalát sorakoztatja fel péntek este a Clubban: Mateo&Spirit, Metha, Raul Young, Deep Colors és Polar is a DJ pult mögé állnak. 

Szombaton még feljebb tekerhetjük a fordulatszámot a Plázson, a Nagyszínpadra ugyanis jön T.Danny és KKevin, utána pedig folytatódik az Ultra Color Fesztivál négy helyszínen:

az Arénában az ausztrál Restricted, Jackwell, Koósz Milán, Stephanie és Yamina, a Beachen Adam Ajkay, Barta, Elektra és Metzker Viktória, a Clubban Chrstphr és Gabriel Dancer, a Tezenis Színpadnál pedig Barta, Nikita és Subpop keverik a forró dallamokat. Öltözz UV-színekbe, mutasd meg mennyire színes egyéniség vagy, légy te a fény az éjszakában és bulizd át magad a reggelbe! 

Vasárnap leveztésképp a parton a Corona Sunsets / Follow The Sun eseményen a Zenebona Records dj-i hozzák a legmenőbb organic, deep, progressive és afro house zenéket, majd este együtt izgulhatunk a foci EB döntőjén, a Plázs óriás kivetítője előtt. 

A nyár legforróbb hónapjában még sok-sok izgalmas programmal vár a Plázs: jövő héten a Plázs és Bahart közös Boat Partyján a Truesoundsos kapitányokkal, Peter Maktoval és Gregory S-sel hajózhatunk ki, fellép a Follow The Flow, DJ OTI, alias Sebestyén Balázs első és egyetlen nyári buliján együtt ünnepelhetjük a szülinapját, de érkezik még a Budapest Bár, énekelhetjük a Reptért Korda Györggyel és Balázs Klárival, valamint a legnépszerűbb partysorozatok is a Plázsra látogatnak majd. 

Korda György és Balázs Klári
Korda György és Balázs Klári szintén megtáncoltatják majd a közönséget
Forrás: MTVA/Csöndör Kinga

Július utolsó hétvégéjén pedig immáron 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport legjava a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a Plázson. A kétnapos rendezvényen találkozhatsz a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival, megmérettetheted izomerődet és alakodat is többféle versenyen, ráadásul, ha itt vásárolsz, azzal jótékony célokat is támogathatsz. Egyszóval a Plázson ebben a hónapban sincs megállás, dobd le magad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.