Szexuális aktust imitált egy turista Firenze városában – Fotók

Young,Woman,Turist,Visiting,An,Ancient,City,In,Spain,Taking
Shutterstock/Copyright (c) 2022 EGHStock/Shutterstock. No use without permission. - EGHStock
szexuális aktus firenze emlékmű szobor
Manapság már egy szimpla nevezetesség mellett készített fotó a nyaraláson nem elég izgalmas... Úgy tűnik a Firenzébe látogató nő pontosan így gondolta...Szexuális aktusra próbált lépni egy szoborral.

Elképesztő képek járták be a világsajtót, miután egy felháborodott firenzei lakos megörökítette a méltatlan szituációt: egy turista nő szexuális aktust imitálva fotózkodott egy több száz éves olasz szoborral.

Szexuális aktust imitált egy firenzei szoborra a szőke turista nő
Szexuális aktust imitált egy firenzei szoborra a szőke turista nő
Forrás: facebook

Szexuális aktust imitált egy szoborra turista Firenzében

A fotókon jól látszik, ahogy egy szőke nő egyszerűen felmászik egy bronz szoborra és szexuális aktust imitál vele. A nyakába fonja a kezeit, majd öleli és csókolja. Mindezt egy felháborodott lakos tette közzé egy Facebook-csoportban.

Egy másik alkalommal pedig szintén egy turista 'zaklatta' ugyanezt a szobrot. A felvételen az látszik, ahogy egy szintén szőke nő, fekete rövidnadrágban bemászik a turistalátványosság lábai közé és annak bronzba öntött férfiasságát fogdossa, a barátnője pedig szorgosan fotózza a történéseket.

szobor zaklatás
Szexuális aktust imitált egy másik turista is ugyanezzel a szoborral

Nem tudni, mi a poén ezekben a megnyilvánulásokban, vagy milyen indíttatásból zaklatják a turisták a helyi nevezetességeket, azzal azonban biztosan nincsenek tisztában, milyen károkat okozhatnának, hiszen bármikor feldönthetnék a szobrokat vagy letörhetnék egy darabjukat.

A firenzei tisztviselők zéró toleranciát követelnek a gyalázkodókkal szemben, ahogy a helyi lakosok is megoldást várnak.

A szóban forgó emlékmű  az eredeti bronz Bacchus másolata, amit Giambologna készített az 1560-as években, és amelyet a Bargello Múzeumban őriznek - számolt be róla a travelo.hu.

Varga Viktor esete Mona Lisával

A feltűnéskeltéseiről elhíresült énekes, Varga Viktor is felkerült az emlékműveket gyalázók listájára. Évekkel ezelőtt ugyanis a párizsi Louvre-ban egyszerűen átugrotta a kordont, felugrott egy  a Mona Lisa híres képe előtt rögzített asztalra és egyszerűen megcsókolta a világhírű festményt, közben pedig a Mona Lisáról íródott dalt énekelte. Természetesen a biztonsági őrök azonnal lekapcsolták és kivezettették a múzeumból, az erről készült videofelvétel azonban a mai napig kering az interneten. Viktor akkoriban a life.hu riporterének azt nyilatkozta, hogy azért érzett késztetést ehhez az akcióhoz, mert nagyon bejön neki a híres festményen szereplő nő, de nem annyira, mint Cynthia ( Viktor egykori kedvese, Cynthia Dictator, aki egyébként feltehetően a videót készítette)

Természetesen  az akkor még nem raszta Viktor készített is erről egy kis összeállítást, amit most együtt fel is idézhetünk:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.