Kiderült, mi történt Szilágyi Liliánával az elmúlt fél évben: vécét is pucolt

új élet szilágyi liliána Mexikó
Az úszónő mindent felszámolt itthon fél évvel ezelőtt, és Mexikóba költözött. Szilágyi Liliána elmesélte, mi történt vele az elmúlt hónapokban.

Szilágyi Liliána a LélekKözösség Peller Mariannal című műsorban mesélt arról, hogyan élt és mivel foglalkozott egy mexikói kisvárosban Cancún és Tulum között.  

Szilágyi Liliána
Szilágyi Liliána Mexikóban töltötte az elmúlt fél évet
Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

„Egy idő után azt mondtam, hogy oké, akkor minden felszámolok itthon, és elindulok egy olyan úton, ami már nagyon régóta vágyam volt, csak nem tudtam megfogalmazni magamnak, ami pedig arról szól, hogy elmélyüljek még jobban önmagamban. (...) Jelentkeztem egy hostelba munkára, mert mondom nézzük meg, hogy akkor tényleg mindent nulláról kezdve... Megkaptam a munkát, igazából ez abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül mindent és mindenhogyan. Minden nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg OCD-m, úgyhogy nagyon jól ki tudtam élni. Feltettem a zenét, sikáltam a vécét meg felsepertem a faleveleket, meg főztem, meg mosogattam és tök jó volt. Rengeteg minden elindult bennem, például az első nap megjelent az a gondolat az egómból, hogy de hát én egyszer a világon a legjobb voltam valamiben és most itt vécét súrolok, micsoda dolog! És aztán rögtön jött a belső hang, hogy valahol el kell kezdeni az új utat, és muszáj megélni olyan dolgokat, amiket eddig nem éltél meg, és nem az egódból kellene működjél, hanem abból, hogy mi vagy te. És akkor elindult egy folyamat, egy hónapig benne voltam ebben, és nagyon jól éreztem magamat" - idézte Liliánát a Borsonline, akit ezután teljesen véletlen megkeresett egy ruhamárka, fotózni szerettek volna, és ajánlottak egy helyszínt, Puerto Morelost. Liliána ott ragadt egyedül heteken keresztül. Meditált, jógázott, és végre meg tudott nyugodni. Találkozott egy jógaközösséggel, velük a dzsungelben is eltöltött pár hetet.

Szilágyi Liliána hiányzott önmagának

Liliána azt is elmesélte, hogy az elmúlt fél évben közelebb került ahhoz, hogy hogyan tudja önmagát jól szeretni, és azt is, miért indult el a nagyvilágba:

Az volt a célom, amikor kimentem, hogy egy picit hadd tűnjek el, egy picit hadd szakadjak le mindenről és mindenkiről, mert akkor még elég friss volt a megszólalásom, meg az összes megkeresés, meg félreértelmezés, meg tárgyalások, meg minden, és egyszerűen az volt bennem, hogy hiányzom magamnak. Hogy nincs időm magamra, minden mással foglalkozom, minden mást megpróbálok megoldani, ami tök jó, meg tudom csinálni, de hogy most magamra akarok fókuszálni.

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.