Lila elegancia: Öltözz úgy, mint Katalin hercegné! - Termékek, lelőhelyek, árak

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14
WireImage/Karwai Tang -
lila királyi család katalin hercegné ikonikus bátorság
Te is odavagy a brit királyi család nőtagjainak a stílusáért? Dobd fel a ruhatárad az alábbi lila ruhákkal, amelyekben úgy festhetsz, mint Katalin hercegné!

A divat világában mindig is voltak ikonikus színek és stílusok, amelyek meghatározták az adott időszakot, és körbejárták a világot. Katalin hercegnét mindenki körülrajongta, amikor július 14-én Wimbledonban elfoglalta helyét a királyi páholyban. A köztudottan rákos megbetegedéssel küzdő Katalin Hercegné most hihetetlen eleganciával és színnel lopta el a show-t. Ezen az eseményen az élénk, csodaszép lila színben tündökölt, abban az árnyalatban, amelynek számos szimbolikus jelentése van. Téged is inspirál a Hercegné gardróbja? Tippek, hogyan öltözhetsz úgy, mint a királyi család stílusikonja, és hogyan teheted a lilát ruhatárad új kedvencévé!

Viseld magadon bátorság színét! Lila színben pompázik Katalin hercegné
Viseld magadon bátorság színét! Lila színben pompázik Katalin hercegné
Forrás: WireImage/Karwai Tang

1. Lila a bátorság színe:

A lila nem csupán egy szín, hanem a bátorság, a kreativitás és az elegancia szimbóluma. Egy jól megválasztott lila ruhadarab nemcsak hogy kiemel a tömegből, de kifinomultságot és magabiztosságot árul el rólad. Katalin hercegné nem véletlenül választja gyakran ezt az árnyalatot: a lila tökéletesen illik az alakjához, és a személyiségéhez, de mindezek mellett gyógyító erővel is bír, utalva a rákbetegségére. Ha neki szerencsét hoz, neked is azt fog, íme néhány szabás, és árnyalat, amelyek közül te is fellelheted a neked megfelelőt!

2. Egyszerű szabásvonalak: 

Katalin hercegné sűrűn választ olyan ruhadarabokat, amelyeknek a szabásvonala bár egyszerű, de mégis rendkívül elegánsak. Egy jól megválasztott darab ideális választás lehet egy-egy formális eseményre, vagy üzleti találkozóra.

Pliszírozott, halter nyakú maxiruha, ár: 15995 Ft
Forrás: reserved.com

Ha pedig kitörnél a hagyományosból, íme egy sikkes, de elegáns alternatívája a lila ruhadarabnak.

Halter neck overál, ár: 9995 Ft
Forrás: reserved.com

3.Textúrák és anyagok: 

Katalin Hercegné gyakran kombinál különböző textúrájú és anyagú ruhadarabokat. Egy selyem vagy bársony lila ruha igazán előkelővé tehet egy egyszerű outfitet is. Hercegnőként bár kicsit merész lenne, de íme egy előkelő, szexis változata a lila csodának.

 

Morgan ruha REVALA, ár: 34990 Ft
Forrás: answear.hu

Itt a nyár, a pánt nélküli ruhák uralma: Szeretnél elegánsan tündökölni, de túl nagy a meleg? Ezzel a ruhával egyszerű, de finom megjelenést tudsz porondra lépni.

 

Lágy esésű bodycon ruha 7995 HUF Forrás: www2.hm.com

4. Kiegészítők: 

A hercegné mindig ügyel arra, hogy a kiegészítők harmonizáljanak a ruhával. A lila ruha mellé válassz visszafogott ékszereket és egy elegáns táskát, hogy megőrizd az összhangot. Katalin Hercegné előszeretettel hord arany ékszereket, amelyhez alternatívákat itt találsz.

Karika fülbevaló, ár: 1795 Ft
Forrás: www2.hm.com

Katalinról a karperec sosem maradhat el, dobd fel megjelenésedet az alábbi egyszerű, de vadító ékszerrel.

Answear Lab karperec, ár: 4590 Ft
Forrás: answear.hu

Hercegnősdit játszol, de gyűrű nélkül? Ne felejtsd ki.

 

Answear, Lab gyűrű 2990 HUF Forrás: answear.hu

5. És végül, de nem utolsó sorban, nem maradhat el Katalin Hercegné ikonikus, elegáns, de visszafogott magassarkúja sem: 

 

Körömcipő Gino Rossi BÉZS, ár: 19995 Ft
Forrás: ccc.eu

A lila az új elegancia, és Katalin hercegné tökéletes példája annak, hogyan viselhetjük ezt a színt kifinomultan és magabiztosan. Legyen szó formális eseményről vagy hétköznapi viseletről, a lila mindig nagyszerű választás. Merj kitűnni a tömegből, és öltözz úgy, mint a királyi család ikonikus tagja!

  • Plusz tippekért pedig nézd meg Polgár Tünde alábbi videóját, hogy teljes legyen a ruhatárad: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.