Szomszédvita miatt lett turistalátványosság egy félbevágott fa: már Google értékelést is kapott

Cottonwood,Tree,In,A,Meadow,At,Somme,Prairie,Nature,Preserve
Shutterstock - John Ruberry
turistalátványosság szomszédvita fa
Népszerű turistalátványosság lett a félbevágott fa, ami két nyugdíjas házaspár csúnya vitájának eredménye. A szomszédvita a fán fészkelő madarak miatt robbant ki, akik összepiszkították az egyik házaspár kocsibeállóját. Egy év hadakozás után meglepő megoldást született.

Bharat Mistry szíve teljesen összetört 2021-ben, amikor Irene és Graham Lee levágták a közel öt méter magas fenyőfa egyik felét, amely 25 éve állt a házaik előtt. A drasztikus lépés egyéves szomszédvita után következett be, amikor Mr. Mistry és a Lee házaspár összetűzésbe kerültek a sheffieldi Waterthorpe csendes elővárosában. A pár állítólag azért mérgelődött, mert a fában fészkelő madarak összepiszkolták a kocsibeállójukat.

szomszédvita
A szomszédvita meglepő következménye: turistalátványosság lett a félbevágott fa
Forrás: Shutterstock

A szomszédvita meglepő következménye

Három év elteltével a helyiek szerint még mindig látogatják a csendes zsákutcát a bámészkodók, hogy megnézzék a félbevágott fát. A fa a Google Mapsen is megtalálható, mint turistalátványosság, több látogató értékelést is írt róla. Egy értékelő, aki három csillagot adott, ezt írta: „Érdekes fa, amit a két szomszéd közötti vita miatt vágtak félbe. A történet a hírekben is megjelent, egy élmény volt meglátogatni a helyszínt, és látni, ahogy a hírek valósággá válnak. A Google utcakép tíz éve nem frissült, így látható a fa eredeti állapota, mielőtt levágták volna. Nem éri meg hosszú utat megtenni miatta, de ha a közelben jársz, érdemes meglátogatni.”

Sem a Mistry család, sem a Lee házaspár nem kommentálta a történteket. De a szomszédok elmondása szerint a nyugdíjasok közötti kapcsolat azóta sem javult, mióta a vita világszerte híressé vált.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.