Tinderezz okosan - öt tipp, hogyan növeld az esélyeidet!

Photo,Of,Lady,Blonde,Wear,Green,Sweatshirt,Hold,Iphone,Anticipation
Shutterstock/Roman Samborskyi -
társkereső oldal Tinder online társkeresés
Soha nem volt ilyen egyszerű potenciális randipartnert találni, mióta a Tinder megjelent a társkeresés világában. Ennek ellenére, bár a használata könnyű, sokan az első kudarcok miatt hamar elbátortalanodnak, pedig néhány egyszerű tippel könnyedén növelheted az esélyeidet. Tinderezz jól, mutatjuk, hogyan!

Manapság a randizásra számtalan lehetőségünk van, mióta megjelentek a különböző ismerkedős appok. Ezek közül nagy népszerűségnek örvend évek óta a Tinder, amely forradalmasította az ismerkedést, de néha nehéz kitűnni a tömegből. Ha szeretnéd növelni az esélyeidet, hogy megtaláld a tökéletes partnert, olvasd el az alábbi cikkünket, amelyben összegyűjtöttünk öt tippet, hogy te is sikeresen Tinderezz!

tinderezz
Ma már számtalan lehetőséget kínál az online ismerkedés, de nem mindegy hogyan csinálod - Mutatjuk hogyan Tinderezz okosan!
Forrás: Shutterstock/Roman Samborskyi

"Hogyan tinderezz" első szabálya: Válassz profilképet!

A profilképed az első dolog, amit a potenciális párod meglát, ezért létfontosságú, hogy jó fotót válassz. Ügyelj arra, hogy lehetőleg legyen a képed éles, jól megvilágított, szép háttérrel. Kerüld a napszemüveges, túlzottan filterezett vagy túl régi képeket! Egy természetes mosoly, vagy kép, ami nevetsz, tökéletes választás lehet. A férfiak szeretik, ha egy nő mosolygós, kedves, és nyitott.

2. A bemutatkozásra szánj elegendő időt!

A bemutatkozó szöveged legyen rövid, tömör, de kellően informatív. Próbálj meg humoros lenni, de ne erőltesd, főleg, ha nem a te stílusod. Emeld ki a hobbijaidat, érdeklődési köreidet, és ne félj egy-két egyedi tulajdonságodat is megemlíteni. Például: "Fotóművész vagyok, és kávérajongó, szabadidőmben pedig imádok hegyet mászni"– csatlakozol?"

3. Legyél aktív, és írj teljes mondatokban!

Ne várd, hogy mindenki téged keressen! Legyél bátor, és kezdeményezz te is nyugodtan beszélgetéseket. Egy jól megválasztott első üzenet sokat számít. Kerüld a sablonos kérdéseket, mint a: "Mizu" vagy a "Mit csinálsz épp" megnyilvánulásokat, inkább inspirálódj a másik profiljából. Például: „Láttam, hogy szeretsz utazni– van kedvenc úti célod?”

4. Vesd be magad, és tartsd fent az érdeklődést!

Ha már sikerült elindítani a beszélgetést, ügyelj arra, hogy fenntartsd a másik figyelmét. Legyél őszinte, kíváncsi és figyelmes. Kérdezz a másik hobbijairól, terveiről, és oszd meg te is a saját történeteidet. Fontos, hogy ne csak saját magadról beszélj, hanem valódi érdeklődést mutass a másik iránt is.

5. Ne csak cseteljetek: Találkozzatok minél hamarabb!

A túl sokáig húzódó csetelések gyakran lankadó érdeklődést eredményeznek. Mindemellett az online ismerkedés egyik hátulütője, hogy simán lehet, a másik nem is létező személy, vagy nem az, akinek addig vallotta magát, így egy találkozóval még az elején, könnyedén elkerülheted a kellemetlenségeket. Ha úgy érzed, hogy megvan a kölcsönös szimpátia, ne habozz megszervezni egy találkozót. Egy kávézás vagy egy séta tökéletes lehetőség arra, hogy élőben is megismerjétek egymást. Az első randevú alkalmával derül ki igazán, hogy megvan-e köztetek a kémia.

Plusz TIPP: Válaszd meg a tökéletes időpontot!

A kutatók eredményei azt mutatták, hogy hétközben munka és iskola előtt, illetve este 6 után, hétvégén pedig este kilenc körül sokkal több a "match", mint a nap többi részében. Ez amúgy logikus is, hiszen ha belegondolunk, ezek azok az időpontok, amikor az emberek a legjobban vágynak egy partner jelenlétére, és van rá idejük is.

A legfontosabb:

Még az elején tudatosítsd magadban, hogy a Tinder nem csak a külsőségekről szól. A legfontosabb, hogy önmagadat add, és nyitott légy az új élményekre. Ha követed ezeket a tippeket, biztosan növelni fogod az esélyeidet, hogy megtaláld azt a különleges személyt, akire régóta vágyakozol. 

Ha pedig még teljesen új lennél a Tinderezés világában, nézd meg az alábbi videót a tökéletes felhasználói élményhez!

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.