Meglepő állapotban van Tompos Kátya sírja - FOTÓ

búcsú Tompos Kátya sír
Május 31-én halt meg a népszerű színésznő: a tragédia a rajongókat, a követőit és a szakmát is megrázta. Tompos Kátya sírját egy olvasó fotózta le: mutatjuk, hogy néz ki most.

A 41 éves színésznőt egy hónapja temették el a Farkasréti temető művészparcellájában. Kátya súlyos betegségben szenvedett évek óta, de csak szűk kör tudott róla, hogy mivel küzd: halála hatalmas veszteség.

Tompos Kátya
Tompos Kátya 2024 május 31-én halt meg
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Tompos Kátya sírját egy olvasó fotózta le

A Bors egyik olvasója küldte el a lap szerkesztőségébe, hogy miként néz ki jelenleg Tompos Kátya sírja és teljesen megdöbbent a látottakon. "Nagyszüleim nyugszanak a Farkasréti temetőben, gyakran meglátogatom őket. A hétvégén is így tettem. Már épp hazafelé tartottam, amikor megláttam, hogy Tompos Kátyát is ide temették. Nagyon szerettem őt, a My fair ladyben is láttam, ezért elidőztem egy kicsit a sírjánál. Bízom benne, hogy hamarosan már egy hozzá méltó emlékhely áll majd a földkupac helyén, de tudom, hogy ehhez még idő kell" - mondta el a lapnak az olvasó. 

A képen jól látszik, a koszorúkat elvitték, valószínűleg készül a május 31-én elhunyt énekesnő végleges sírköve. 

Tompos Kátya sírja
Tompos Kátya sírja: eltűntek róla a koszorúk
Forrás: Borsonline

Későn kért segítséget

Kátyát rákbetegsége miatt évek óta kezelték, ám elfogytak tartalékai, akkor - és sajnos túl későn - fordult a nyilvánossághoz. Egy ország fogott össze érte, a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán szerveztek gyűjtést a gyógykezelésére:  össze is gyűlt a pénz a külföldi immunterápiára, az énekesnő szervezete azonban feladta a harcot. 

Pár nap alatt vált válságossá az állapota

Bár Tompos Kátya állapota folyamatosan romlott, senki nem gondolta, hogy hiába gyűlik össze a pénz a kezelésre, már nem tudják megmenteni az életét. A színésznő megfázásos tünetekkel küzdött, majd egyik napról a másikra nagyon rosszul lett, komolyabb szervi problémák léptek fel nála. Szerettei kórházba vitték és mindvégig mellette voltak, de szervezete több évnyi küzdelem nem bírta tovább.

Nyilvános virrasztás, zárt körű temetés

Kátya tiszteletére a halála után nyilvános virrasztást rendeztek, ahol bárki leróhatta kegyeletét. A család úgy döntött, hogy a színésznő temetése zárt körű lesz, azt, hogy hol nyugszik Kátya is csak a végső búcsút követően árulták el. 

Kátya imádott élni és dolgozni

A színésznő sokszínű munkára, családra, biztos, meleg otthonra vágyott, de úgy vélte mindennek eljön majd az ideje - mondta el egy korábbi interjúban a Life.hu-nak, amelyben arról is beszélt, kíváncsi lesz, miként néznek majd ki az arcvonásai, ha idősebb lesz. Kátya elmondta, zavarba ejtő volt számára a Valami Amerika 2-vel hirtelen jött ismertség és nem is volt felkészülve rá. "Nekem nem kell, hogy fölismerjenek az utcán, elég, ha hagyják, hogy elvégezzem a dolgom. Ugyanakkor persze nagyon jólesik, ha valaki megdicsér. De hogy túlzott mértékben éljek, vagy akár visszaéljek az ismertséggel, az távol áll tőlem. Többre értékelem a világot, az embereket, mint hogy valami fura figura váljon belőlem" - nyilatkozta. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.