Van élet a halál után: egy nő azt állítja, a mennyországban járt és Istennel beszélgetett

Stairs,To,Heaven.,Light,And,Stairs,Guiding,Among,Dark,Clouds.
Shutterstock/Copyright (c) 2024 Gergitek Gergi tavan/Shutterstock. No use without permission. - Gergitek Gergi tavan
mennyország élet isten halálközeli élmény
Mindannyiunkban felmerül időnként, hogy vajon mi lesz, ha meghalunk. Van élet a halál után? Létezik isten és a mennyország? Egy nő, aki három nap után tért vissza az életbe, állítja, hogy minden kérdésünkre igen a válasz.

Mariandree Cárdenas egy nap otthon dolgozott, amikor érezte, hogy a torka kezd összeszorul. A 24 éves lány fuldokolni kezdett, a kezei rángatózni kezdtek, és érezte, hogy az arca mozdulatlanná válik, ahogy ő mondja, „elalszik”. Beszélni már nem tudott, ezért SMS-ben kért segítséget édesanyjától és testvérétől, de mire odaértek, a nő már eszméletlen volt.  A fiatal nőt, akinél gyermekkorában súlyos asztmát diagnosztizáltak, kórházba szállították, ahol az orvosok kénytelenek voltak intubálni, majd később kómába helyezni. Mariandree azt mondja, miközben teste eszméletlenül feküdt a kórházi ágyon, halálközeli élménye volt, és számára bebizonyosodott, hogy van élet a halál után. 

Van élet a halál után, isten, mennyország, fénylények
Van élet a halál után, állítja a nő, aki 3 napig volt kómában
Forrás: Shutterstock

Három nap kóma után a nő arra jutott, van élet a halál után

A lány azt mondja, már semmit nem hallott kívülről, a teste sem mozgott, az utolsó dolog, amit hallott, hogy egy nővér vagy orvos azt mondja: „itt hagyott minket”.

„Egy szempillantás alatt megszűnt a földi életem, és valahol máshol találtam magam. Egy olyan helyen, ahol minden csupa fény volt, de sem hol, sem nap, sem csillagok nem voltak. Egy hosszú asztalnál ültem, ami tele volt olyan ételekkel, amilyeneket még soha nem láttam, tele olyan emberekkel, akiknek már nem volt emberi testük, hanem fénylények voltak. Senki sem a hangján szólalt meg, inkább az elméjén keresztül beszélt. Én is így kommunikáltam, ami természetesnek tűnt, mintha mindig is oda tartoztam volna” — nyilatkozta a vele történtekről Mariandree, hozzátéve, nem emlékezett a földi életére, sem a családjára, sem a Földre, mintah soha nem is léteztek volna.

A fiatal lány azt is állítja, hogy találkozott istennel, aki eleinte együtt nevetett vele és a többiekkel és ünnepelte Mariandree érkezését, de később felállt, és elválasztotta a többiektől a nőt, mondván, vissza kell térnie, bár ő nem értette, hova. Ám isten azt mondta neki, még nem jött el az ideje, és ő abban a pillanatban felébredt a kómából. Kiderült, hogy ami neki három órának tűnt, az valójában több nap volt. Az orvosok azt mondják, a asztma okozta az egészet, ami valójában delírium lehetett, de a nő kitart a saját verziója mellett. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.