Súlyos baleset érte Zac Efront, egy hajszálon múlt az élete

állkapocs állkapocscsont Zac Efron baleset
A rajongók alig ismertek rá a színészre új filmje bemutatóján. Zac Efron elárulta, mi az oka.

A Family Affair című új filmje kapcsán sokakban merült fel a kérdés, miért néz ki másképp Zac Efron, mint korábban. Nos, a választ maga a színész adta meg a nyugtalanító kérdésre.

Joey King, Nicole Kidman és Zac Efron részt vesz a Netflix „A Family Affair” LA Premiere Of Netflix's A Family Affair
Zac Efron állkapcsa széesebb lett
Forrás: Northfoto

Zac Efron arcát nem tudták teljesen helyreállítani

Zac Efron elárulta, hogy néhány éve komoly állkapocsbalesete volt. "Majdnem meghaltam" - nyilatkozta az egykori Disney-sztár és hozzátette, pontosan tudja másképp néz ki, mint korábban. "Egy forgatáson törött üvegre estem" - nyilatkozta, ám később elmondta, valójában zokniban rohant keresztül a házán, és megcsúszott, és az állát a szökőkút gránit sarkához csapta. Az állcsontja eltörtött, ami fémszálakkal rögzítettek és fizoterápián is részt kellett vennie, hogy az arcizmai ismét a megfelelően működjenek. A sérülést ugyanis a rágóizmok kompenzálták, amelyek emiatt nagyon megerősödtek, ezért lett szélesebb az állkapcsa, amit már nem tudtak helyreállítani.

Így nézett ki egykor Zac Efron
Így nézett ki egykor Zac Efron
Forrás: Getty Images

 Family Affair

Legújabb közös filmjükben Nicole Kidman és Zac Efron viszonyba bonyolódik egymással. Kidman egyedülálló édesanya, aki belehabarodik lánya főnökébe. A lányt teljesen felkavarja anyja és a férfi közötti affér,  és elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy tönkretegye  a kapcsolatukat, ami nem lesz olyan egyszerű, mert anyja és a főnöke teljesen egymásba zúgtak.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.