Kiderült, miért nem emlékezett meg élőben pénteken Bochkor Gábor Boros Lajosról

gyász Bochkor Gábor édesanyja Bochkor Gábor Boros Lajos
A rádiós sokan hiányoltak a műsorból. Bochkor Gábor kettős gyásszal küzd.

Boros Lajos halálhíre az egész országot lesújtotta. Pénteken műsorvezetők búcsúztak tőle élő adásban, de Bochkor Gábor nem volt közöttük: most pedig az is kiderült, miért nem tudott bejelentezni az adásba a rádiós.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor édesanyja nemrég halt meg
Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Bochkor Gábor az édesanyja temetésén vett részt pénteken 

Bochkor Gábor még csütörtökön a közösségi médiában gyászolta Boros Lajost,  de amikor nem vett részt kollégája pénteki rádiós búcsúztatóján, elindultak a találgatások, hogy vajon hol lehet. Mint kiderült, édesanyja temetésén vett részt. "Az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani" – mondta később élő adásban Bochkor. "Határozottan megdöbbentett a hír, csak most az én gyászom valahol máshol van. Nagyon fog hiányozni. Vogci tegnap nálam aludt és rengeteget nosztalgiáztunk, mi így emlékeztünk meg" - írja a Bors.

Boros Lajos régóta beteg volt

A rádiós 2018-ban esett át szívműtéten, akkor pacemakert ültettek be neki, majd egy követlező operáció után öt hétig kómában volt.  Két éve azt nyilatkozta, úgy érzi, meggyógyult, de a kezelések és a gyógyszerek miatt az összes tartalékát felélte és azóta egy forintot se keresett: szeretne újra dolgozni, de nem hívják. 

Nem teljesülhetett a vágya

"Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem. Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online stream-műsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen (...) A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket" - nyilatkozta akkor.

Nagykőrösön temették el Boros Lajost

A család döntésére Nagykőrösön, az izraelita temetőben helyezték hétfőn végső nyugalomra a rádióst. A temetésen és a szertartáson ismerősei, családtagjai és barátai vettek részt, hogy leróják kegyeletüket. A szertartás képeit itt nézheted meg

Eltemették Boros Lajost
Nagykőrösön temették el Boros Lajost
Forrás: borsonline.hu

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.