Nem teljesült Boros Lajos utolsó kívánsága

mikrofon rádiózás Boros Lajos
Hosszú betegség után halt meg a népszerű rádiós. Boros Lajos egyet akart még a sorstól: mikrofon mögé ülni.

Augusztus 8-án Boros Lajos családja számolt be a szomorú hírről: a rádiós elhunyt. Boros népszerűsége csúcspontját a Bochkor Gáborral és Voga Jánossal közösen vezetett Bumeránggal érte el: a műsorból való távozása rettenetesen megviselte. 

Boros Lajos
Boros Lajos súlyos beteg volt
Forrás: TV2/Mokka

Boros Lajos minden vágya volt, hogy profi rádióműsort vezessen 

"Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem. Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online stream-műsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen. Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket" – idézi a Bors Boros egyik utolsó interjúját.

Régóta beteg volt

Boros Lajos szívbillentyű-elégtelenséggel küzdött, 2018-ban előbb pacemaker-beültetésen majd életmentő műtéten esett át, ami után öt héten keresztül kómában volt. Két éve azt nyilatkozta, a kezelések és a gyógyszerek miatt az összes tartalékát felélte és az első műtéte óta nem is eresett egy fillért sem. Tulajdonképpen élete végéig várt egy újabb felkérésre, de az nem érkezett el. 2022-ben arról beszélt, sokkal jobban van. "A szabályzó akkor működik, ha van rá oka, és azt hiszem, az elmúlt években erre két alkalommal volt is lehetősége. Ilyenkor ő elhárítja az életveszélyt, megmenti az életem. Egyébként is rendszeresen járok kontrollra a kardiológushoz és ő mindig megnyugtat, hogy minden rendben. Én is ezt tapasztalom, tényleg jól érzem magam a bőrömben, és a vérképem is rendben van" - mondta. 

Kollégái gyászolják

Boros halála az egykori hallgatóit, de a kollégáit is megrázta. Bochkor Gábor - akivel nem volt felhőtlen a viszonya - , Sebestyén Balázs, Vadon Jani a közösségi médiában is búcsúzik tőle. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.