Az „élő Nostradamus” figyelmeztet: újabb jóslatai váltak valóra

Hand,Holding,Magic,Glass,Ball,With,Abstract,Light,For,Design
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Love Solutions/Shutterstock. No use without permission. - Love Solutions
jóslat Nostradamus figyelmeztetés
Athos Salomé brazil jövendőmondó három nap sötétséget jósolt 2024-re. Az élő Nostradamus néven ismert önjelölt médium azt állítja, hogy több jóslata is valóra válik a Microsoft káoszt okozó és a társadalmat leállásra késztető üzemzavarának fényében.

Athos Salomé, aki az 1500-as években élt francia asztrológusról nevezte el magát, azt mondja, hogy előre megjósolta a koronavírus-járványt. Azt is állítja, hogy Elon Musk Twitter-vásárlását, Erzsébet királynő halálát és a labdarúgó Európa-bajnokság eredményét is előre tudta. Az élő Nostradamus néven futó brazil jövendőmondó legutóbb azzal állt elő, hogy több más közelmúltbeli esemény mellett, az idei párizsi olimpia rendszerei elleni kibertámadást is megjósolta.

Athos Salomé, élő Nostradamus
Athos Salomé, az élő Nostradamus
Forrás: Instagram/athos_salome/

Az élő Nostradamus szerint már számos jóslata beigazolódott

Salomé azt mondta, hogy korábban rámutatott, hogy az olyan események, mint az olimpia, ideális támadási célpontok lennének, amennyiben a cél, hogy zavart okozzanak a fennálló rendben. 

„Bizonyítja a hipotézisemet, hogy a francia hatóságok gyorsan cselekedtek, és fokozták a kiberbiztonsági intézkedéseket. Ez újabb jele annak, hogy jelentős globális események alkalmával megfelelő és hatékony intézkedésekre van szükség a kibertér védelmére”— fogalmazta meg álláspontját a jövendőmondó.

Athos Salomé szerint akkor is igaza volt, amikor megjósolta azoknak a rosszindulatú szoftvereknek az elterjedését, amelyek virtuális svájci bicskaként működnek, és távolról képesek funkciót váltani. 

„Ez a rosszindulatú szoftver képes és képes is lesz önállóan új modulokat fejleszteni, ami lehetetlenné teszi a hagyományos biztonsági intézkedésekkel való védekezést” — vélekedik a fiatal jós hozzátéve: „A biotechnológiai és egészségügyi ágazatban történő vállalati kémkedésre vonatkozó figyelmeztetéseim is valóra válnak, mivel az észak-koreai hackercsoportok, a Kimsuky és az Andariel ezeket az iparágakat veszik célba, hogy Kim Dzsongun politikáját finanszírozzák”.

Salomé szerint a böngészők sebezhetőségei bizonyítják a hackerek viselkedéséről szóló jóslatait. Saját állítása szerint biztos volt abban, hogy a hackerek a kriptopénz-tőzsdéket veszik célba, mivel a kriptopénz platformok fogékonyak a kibertámadásokra és befolyásolhatják a pénzügyi piacokat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.