Nem tart sokáig a felfrissülés: ekkortól lesz ismét rekkenő hőség

forróság kánikula időjárás hőség
Sokan élvezhették a pár napig tartó felfrissülést, de a kánikula hamarosan visszatér. Ekkortól lesz ismét rekkenő hőség és ezzel együtt strandidő.

Az izzasztó kánikula után sokaknak okozott felüdülést az, hogy a hőmérséklet kissé csökkent, ám ez nem tart sokáig. Hamarosan minden visszatér a nyáron "megszokott kerékvágásba", vagyis ismét rekkenő hőség lesz... Ekkortól számíthatunk strandidőre.

hőség, meleg, időjárás, kánikula, rekkenő hőség
Visszatér a rekkenő hőség
Forrás: Shutterstock

Ekkortól számíthatunk ismét rekkenő hőségre

Kedd

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, de csapadék nem fordul elő. 30 fok körüli strandidőre számíthatunk. A szél gyenge marad.

Szerda

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, de csapadék nem fordul elő. 30 fok körüli strandidőre számíthatunk. A szél gyenge marad.

Csütörtök

Nyugat felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél megerősödik. 28 és 33 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek

Csökken a felhőzet, csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen. Nem várható eső. Az ÉNy-i szél többfelé megerősödik. 33-35 fok köré melegszik a levegő.

Szombat

Ragyogó napsütésre van kilátás, kizárt a csapadék. Az északnyugati szél élénk marad. Országos hőség, délen már forróság valószínű 35-36 fok körüli maximumokkal.

Vasárnap

Derült, száraz és nagyon meleg idő lesz. A csúcshőmérséklet eléri a 33-38 fokot - írja a Köpönyeg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.