Meglepő titkot árult el Hugh Hefnerről a Playboy-villa egykori séfe

Hugh Hefner titkairól a Playboy-villa volt séfe nyilatkozott
Getty Images - Michael Buckner
rejtély séf Hugh Hefner Playboy-villa
A Palyboy-villa titkairól sokan rántották már le a leplet, most az egykori séf nyilatkozott. Hugh Hefner szokásairól árult el soha nem hallott részleteket.

Hugh Hefner legendássá tette az otthont, amiben élt. A Playboy-villában rengeteg pikáns, már-már megbotránkoztató esemény zajlott, és minden a fényűzésről szólt, de míg Hugh Hefner étvágya egy bizonyos értelemben meglehetősen változatos volt, más értelemben meglehetősen egyszerű maradt... A villa volt séfe árult el most eddig nem hallott titkokat arról, mit és hogyan is szeretett Hugh Hefner. 

Hugh Hefner titkáról volt séfe rántotta le a leplet
Hugh Hefner titkáról volt séfe rántotta le a leplet
Forrás: Getty Images

Hugh Hefner volt séfe árulta el a Playboy-villa eddig nem hallott titkát

A Playboy alapítójának életét rengetegen irigyelték, hiszen mindig gyönyörű nők vették körül, ráadásul legendásan pikáns bulikat tartott otthonában. Hugh Hefner 2017-ben távozott az élők sorából, miután elhunyt, egyre több minden derült ki arról, mik is zajlottak a villa falain belül. Persze az embereknek voltak sejtéseik, de mint később kiderült, az ottani bulik "vadabbak voltak, mint amit az ember el tud képzelni" - vallotta egy nyuszilány Hugh Hefner orgiáiról. Az ilyen történeteknek se vége, se hossza, hiszen a Playboy-villában az élet tulajdonképpen egy végtelen buli volt. 

Most Hugh Hefner egykori séfe ránotta le a leplet arról, milyen is volt ott dolgozni,

és egy meglepő titkot is elárult a nyuszis magazin alapítójáról: nem mindenben szerette a változatosságot...

JJ Reinhart egy évtizedig dolgozott Hefnernek, miután 2002-ben, a húszas évei elején gyakornokként kezdett, majd a ranglétrán felemelkedve a Hefner által vezetett otthon konyhafőnöke lett. 

Ő volt az egyike annak a kilenc séfnek, akik teljes munkaidőben dolgoztak a villában, ahol a konyha a nap 24 órájában, a hét minden napján üzemelt.

 A kastélyban töltött idő alatt Reinhart alaposan kiismerte Hefner étkezési szokásait és kedvenc ételeit. Annak ellenére, hogy dollármilliókkal rendelkezett, szerette az egyszerű dolgokat, és jellemzően egy "mindössze" 26 tételből álló standard menüből választott. 

Legalább négy éven át minden nap ugyanazt az ételt reggelizte

 - egy "nagyon-nagyon egyszerű angol muffint" -, mígnem egy nap úgy döntött, hogy ebből elég, és rántottát kért. Hefner egyébként "nagyon szigorú volt azzal kapcsolatban, hogyan szereti az ételeit elkészíttetni." Az is kiderült, hogy Hugh Hefner általában magányosan étkezett a szobájában, ez alól csak a hálaadás ünnepe volt kivétel.

Hugh Hefner egyébként mindig házi kosztot fogyasztott. "Ha vacsorázni ment, elkészítettük neki az ételt, és elküldtük vele együtt" - mondta Reinhart. "Aztán amikor megjelent egy étteremben, az étele ment egyenesen a konyhába, konkrét utasításokkal, hogyan készítsék el az ételét és hogyan tálalják" - mondta az Uniladnak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.