Nemcsak a fesztiválhangulat garantált a SZIN-en: a karriered is felpörgetheted

Lidl
PR cikk SZIN fesztivál lidl karrier
A SZIN-en nemcsak a zenéé és a szórakozásé a főszerep, hanem a fesztiválozók jövőjének építéséé is. A Lidl idén gondoskodik arról, hogy a fesztiválhangulat mellett a fiatalok karrierje is új lendületet kapjon – játékos önéletrajzírás, izgalmas álláslehetőségek és persze finom falatok várnak rájuk!

Augusztus végén újra itt a SZIN, ahol nemcsak a zene és a jó hangulat várja a fesztiválozókat, hanem most egy különleges lehetőség is: a karrierjük felpörgetése! Idén, a közel 10.000 embert foglalkoztató Lidl Magyarország nemcsak finom falatokkal és izgalmas programokkal készül, hanem segít abban is, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek álmaik munkájához. Magyarország 9. legnagyobb munkáltatója megbízható választás mind a pályakezdők, mind a tapasztalattal rendelkező álláskeresők számára, hiszen a versenyképes béreken felül igen impozáns juttatási csomagot is biztosít a belépők számára, mint például az utazási hozzájárulás, pénzügyi, jogi és pszichológiai tanácsadás, kedvezményprogram vagy a karácsonyi és húsvéti ajándékok. A Lidl Magyarország mindemellett folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosít minden munkavállalója számára és évről- évre felméri a munkatársak elégedettségét, hogy úgy reagáljanak a munkavállalók igényeire, hogy mindenki jól érezze magát a Lidl csapatában.

 

A Lidl jóvoltából nemcsak jóllakhatnak a fesztiválozók, de a karrierjüket is felpörgethetik

A SZIN-en jelen lesz a Lidl FesztMarket, amely minden fesztiválozó számára elhozza mindazt, amire egy igazán emlékezetes fesztiválhoz szükséges lehet. A FesztMarketben több mint 300-400 különböző termék közül válogathatnak, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen szó friss zöldségekről és gyümölcsökről, helyben sütött pékárukról, készételekről, grilltermékekről vagy akár ruházati cikkekről. A legjobb, hogy mindezt a megszokott, kedvező árakon szerezhetik be, Lidl Plus applikációval pedig még további kedvezményeket is igénybe vehetnek, így több marad a fesztivál élményeire. A Lidl azonban a FesztMarket és a chill zóna mellett idén is különleges HR aktivitásokkal készül a fesztiválozók számára. Ha már itt vannak, miért ne használnák ki az alkalmat arra is, hogy a jövőjükre gondoljanak? A Lidl aktivitási zónájában most játékos, mégis edukatív formában tanulhatják meg, hogyan készítsenek tökéletes önéletrajzot. 

 

Egy interaktív TOUCH TV-s játék segítségével végigvezetik őket az önéletrajzírás minden fontos lépésén, megismerkedhetnek a például pályázati tippekkel. Ezután a már megszerzett tudás alapján megalkothatják saját CV-jüket, amelyben szintén egy interaktív játék lesz a segítségükre, puzzle-ökkel és asszociációkkal. A játék végén pedig egy QR kód segítségével el is menthetik a saját önéletrajzukat, amit bármikor elővehetnek, ha szükségük van rá.

És ez még nem minden! A Lidl toborzási csapata is jelen lesz a fesztiválon, így ha valakit érdekelnek az aktuális nyitott pozíciók, vagy kíváncsiak, milyen karrierlehetőségeket kínál a Lidl Magyarország, akkor mindenképp érdemes felkeresni őket. Ez egy szuper alkalom arra, hogy kötetlenül beszélgessenek a munkatársakkal, és megismerjék, miért érdemes náluk dolgozni. A fesztiválon résztvevők brandingelt ajándékokat is kapnak, így nemcsak új információkkal, de egy kis kézzelfogható emlékkel is gazdagodhatnak. Ráadásul, amíg a fiatalok a jövőjükről gondolkodnak, telefonjaikat is feltölthetik, vagy kényelmesen pihenhetnek a chill zóna napágyaiban és babzsákjaiban.

A Lidl természetesen a fenntarthatóságra is figyel: szelektív szemétgyűjtőket helyeznek ki, és mindent megtesznek azért, hogy minimalizálják az élelmiszerfelesleget. Ami mégis megmarad, azt karitatív partnerek segítségével rászoruló családokhoz juttatják el.

Szóval, ha egy kis feltöltődésre és karrierinspirációra vágynak a fesztiválozók, mindenképp látogassanak el a Lidl zónájába a SZIN-en! Ki tudja, lehet, hogy nemcsak új élményekkel, hanem egy új karrierlehetőséggel is gazdagabbak lesznek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.