Nostradamus újabb jövendölése vált valóra

Nostradamus
Nostradamus/ohnesach - ullstein bild
árvíz jövendölés Nostradamus
Michel de Nostredame ismét bebizonyította, hogy jóslatai helytállóak, miután ezen a héten súlyos árvizek sújtották Indiát, Kínát és Pakisztánt. A proféta, akit a legtöbben Nostradamus néven ismernek, legújabb jóslata, amely több mint 200 ember halálát követelő árvizeket vetített előre, valóra vált.

A próféta, eredeti nevén Michel de Nostredame, híres Les Prophéties című könyvében több mint 450 évvel ezelőtt számos jóslatot írt le, amelyek közül sok már bekövetkezett. Azt állítják, hogy Nostradamus pontosan megjósolta Adolf Hitler felemelkedését, John F. Kennedy elnök meggyilkolását, a Covid-19 járvány kitörését és még a 2022-es megélhetési válságot is.

Nostradamus
Nostradamus újabb jövendölése vált valóra
Forrás: Getty Images/

Nostradamus újabb jövendölése vált valóra

Most úgy tűnik, hogy egy 2024-re vonatkozó jóslata is valóra vált, tragikus következményekkel. Az idei évre vonatkozó jóslatában írta: 

„A száraz föld még szárazabb lesz, és nagy árvizek lesznek, amikor ez láthatóvá válik.”

 Ez közvetlenül összefügg azzal, ami Indiában és Kínában történt, ahol rettenetes árvizek több mint 200 ember halálát okozták, néhány nappal azután, hogy brutális hőség sújtotta az országokat. Ebben az időszakban Ázsiában monszun- és tájfunszezon van, és a klímaváltozás fokozta az ilyen viharokat. Az erős esőzések földcsuszamlásokat és árvizeket okoztak, termést pusztítottak el, otthonokat romboltak le és életeket követeltek.

Indiában 194 ember halt meg és 187 embert továbbra sem találnak, miután a heves esőzések sártengerrel és vízzel árasztották el Kerala állam teaföldjeit és falvait. A Gaemi tájfun több mint 30 halálesetet okozott a Fülöp-szigeteken és 10-et Tajvanon, miközben végigsöpört a Csendes-óceán nyugati részén, de még Kínában is halálos áldozatokat követelt, miután trópusi viharrá gyengült. A heves esőzések több napig áztatták Hunan tartomány nagy részét, és vasárnap reggel földcsuszamlás zúdult egy népszerű hétvégi üdülőhelyen lévő nyaralóházra 15 ember halálát okozva. Három ember holttestét hétfőn találták meg, akikről azt feltételezik, hogy egy másik földcsuszamlás áldozatai, és a közeli Zixing város hatóságai csütörtökön bejelentették, hogy 30 ember halt meg árvizekben, és 35 másik eltűnt.

Egy másik haláleset Kínában a viharhoz köthető, amikor egy motoros futárnak csapódott egy ág az erős szélben Sanghajban. Kína idén 25 jelentős árvizet rögzített, ami a legtöbb azóta, hogy 1998-ban megkezdték a statisztikák vezetését -  közölte ezen a héten a Vízgazdálkodási Minisztérium.

Pakisztánban három ember – köztük két gyermek – halt meg rekordesőzések miatt Lahore-ban, míg az árvizek Észak-Koreát is elérték, bár ott nem jelentettek haláleseteket.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.