Tahitótfalun kel életre Csehov klasszikusa: a Ványa bácsi - Buborékkeringő forgatásába most bepillantást nyerhetünk

sztárok Tahitótfalu csehov Ványa bácsi – Buborékkeringő
Javában forgatják Csehov klasszikusának, a Ványa bácsinak az átiratát, a munkálatokba pedig a sajtó munkatársai is betekinthettek. Tahitótfalun kelt életre a képzeletbeli Vojnár Major.

Tahitótfalui forgatási helyszínén látta vendégül a sajtó munkatársait Megafilm Service. A „Ványa bácsi – Buborékkeringő” című film a képzeletbeli Vojnár Majorban játszódik, a történet Csehov klasszikusának filmes feldolgozása. A Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor producerpáros nevével fémjelzett televíziós játékfilm forgatásának a félidejében kaptak lehetőséget a média munkatársai, hogy bepillantsanak a kulisszák mögé. Az alkotókkal és a jelen lévő művészekkel készített interjúk mellett beleforgathattak az egyik készülő jelenetbe is, amelyben Molnár Piroska (Rozália), Csarnóy Zsuzsanna (Mária) és Martos Hanga (Léna) játszott.

Ványa bácsi - Buborékkeringő: a sajtó munkatársai látogatást tettek a forgatáson
Ványa bácsi - Buborékkeringő főszereplői: Görög László és Czakó Julianna
Forrás: Megafilm Service/Sallak Dóra

Buborékkeringő - sztárokkal teli film készül Csehov klasszikusából

A film Csehov Ványa bácsi című, ma is aktuális drámájának szabadon kezelt átirata. Érdekessége, hogy a tévéfilm kiindulópontja a Thália Színház Télikertjében repertoáron lévő Ványa bá című előadás, és a szereplők is ugyanazok a művészek. Ványa bácsi, vagyis Iván szerepében Görög Lászlót láthatjuk, partnerei Szervét Tibor (Jakab), Szabó Győző (Doktor), Czakó Julianna (Léna), Molnár Piroska (Rozália), Csarnóy Zsuzsanna (Mária), Martos Hanga (Szonja), Bede-Fazekas Szabolcs (Csimi) lesznek Fazakas Péter rendező karakterfókuszú filmjében.

Ványa bácsi - Buborékkeringő: a sajtó munkatársai látogatást tettek a forgatáson
Ványa bácsi - Buborékkeringő: Molnár Piroskát kérdezik
Forrás: Megafilm Service/Sallak Dóra

Megafilm Service és az MTVA koprodukciójában, a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő, 90 perces televíziós játékfilm 22 forgatási napja egy helyszínen, Tahitótfalun zajlik. A „Ványa bácsi – Buborékkeringő” című televíziós játékfilm a Duna műsorán látható majd.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.