Taylor Swift és Travis Kelce különös hálószobai rutinjára derült fény

Taylor Swift, Travis Kelce
Getty Images - Patrick Smith
szerelem Taylor Swift: The Eras Tour Travis Kelce Taylor Swift
Bár Travis Kelce, amikor csak tudott, elkísérte szerelmét a turnéja állomásaira, most már edzenie kell. Taylor Swift és a sportoló rituálé segítségével lendülnek túl egymás hiányán.

Taylor Swift és Travis Kelce sokat vannak távol egymástól, de egy dologhoz ragaszkodnak: az pedig az együttalvás online. 

Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata nagyon gyorsan komollyá vált
Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata nagyon gyorsan komollyá vált 
Forrás: Getty Images

Taylor Swift és Travis Kelce együtt fekszenek, együtt kelnek: online

Úgy tudni, hogy Taylor Swift és Travis Kelce mielőtt elalszanak felhívják egymást Zoomon és közösen néznek filmet, vacsoráznak és beszélgetnek, úgy tesznek, mint ha randiznának. Ha más időzónában vannak, Travis a szerelméhez igazodik, ami nem is esik nehezére. "Nagyon korán lefekszik az edzőtábor után, mert hullafáradt, amikor hazaér" - mondta el egy ismerősük és hozzátette, a Zoomot ejszakára sem kapcsolják ki így együtt ébredhetnek. "Számolják a napokat, amikor újra találkozhatnak" - tette hozzá

A 34 éves Swift 2023 óta járja a világot a The Eras Tour koncertsorozatával, Kelce pedig ameddig nem kellett újrakezdenie az edzéseket, ha tehette, vele tartott. Egy esetben még a színpadon is csatlakozott hozzá: a londoni fellépésén a táncosok sorába állt be. Elmondása szerint ez az ő ötlete volt, Swift először azt hitte, Travis csak viccel. Kelce ott volt kedvese dublini fellépésen is, ami Taylornak is meglepetés lehetett. Travis előző este még Amerikában vett részt csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén, majd Amszterdamban is lencsevégre kapták őket, ahogy egymást ölelve, csókolva távoznak a backstage-ből, tehát annyi bizonyos, hogy hatalmas közöttük  az összhang. Taylor ezen a fellépésén az egyéves évfordulójuk alkalmából három dalból álló összeállítással vallott szerelmet Travisnek. 

Láthatáron az eljegyzés 

A Kansas City Chiefs sztárja készen áll arra, hogy megnősüljön és ezzel véget vessen a pár jövőjével kapcsolatos találgatásoknak, nyilatkozta a minap a Page Sixnek egy bennfentes. Úgy tudni, hogy Kelce, Taylor apjától, Scott-tól is engedélyt kért, mielőtt feltenné a nagy kérdést az énekesnőnek. A futballsztárhoz közel álló forrás korábban azt állította:  "Kelce Scott áldását kérte, aki ezt boldogan meg is adta".


 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.