Nem tagadják tovább: valójában ezért hívták meg Meghant Kolumbiába

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
élettörténet Kolumbia Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg csütörtök óta járja Kolumbiát, de most az ország alelnöke elárulta meghívásuk valódi okát.

Ahogy arról a Life is beszámolt, Sussex hercege és hercegnéja csütörtökön Kolumbiába, Bogotába látogatott, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák. Harry herceg és Meghan Markle Francia Márquez alelnök meghívására érkezett a négynapos látogatásra.

Meghan Markle, Harry herceg és Francia Márquez alelnök

Az alelnök végül elárulta, mi volt a valódi oka annak, hogy az országba hívták a hercegi párt. Mint mondta, Meghan Markle élettörténete és a Netflixen levetített dokumentumsorozatuk katalizátorként szolgált a Kolumbiába való meghívásukra. 

Harry és Meghan egy sor eseményen vett részt a "kvázi királyi" körútjuk első és második napján, beleértve a bogotai színházi előadást, egy iskolalátogatást Santa Fe városában, valamint egy veteránokat befogadó rehabilitációs központban.

A turné első napján tartott sajtótájékoztatón Márquez asszony, az ország első színesbőrű nője, aki az alelnöki posztot tölti be, elárulta a pár meghívásának okait.

"Hogyan ismertem meg Meghant és Harryt? Először a médián keresztül találkoztam velük, és megnéztem a Netflix-sorozatot az életükről és a történetükről, ami mélyen meghatott. Ez motivált, hogy azt mondjam: »Ez egy nő megérdemli, hogy meglátogassa hazánkat, és megossza történetét«, és kétségtelen, hogy látogatása sok nőt megerősít világszerte" - ismerte be az alelnök.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.