Megtalálta a rendőrség a 24 éve eltűnt Till Tamás holttestét

rendőrség
Shutterstock - Ajax9
holttest Till Tamás rendőrség
Egy idén júniusi információ hozta meg az áttörést, amely alapján Baján egy tanya melléképületében, a beton alatt elásva egy gyermek holttestére bukkant a rendőrség. Hivatalosan is megerősítették, hogy a 24 éve eltűnt Till Tamás holttestét találták meg.

A rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, miszerint megtalálták a 24 éve eltűnt Till Tamás holttestét, aki 2000-ben biciklivel indult el otthonából, de sosem ért haza. 

Till Tamás
Megtalálták a 24 éve eltűnt Till Tamás holttestét
Forrás: Facebook/Magyar Rendőrség

Till Tamás 24 évvel ezelőtt tűnt el

24 évvel ezelőtt az egész országot megrázta, amikor a 11 éves kisfiú nyomtalanul eltűnt. Biciklivel indult el otthonról, de már soha nem tért haza. Bár ennyi idő után nyilvánvaló volt, hogy a gyermek már nem él, a szülők egészen mostanáig bíztak abban, hogy fiúk egy nap kopogtat az ajtajukon. Sajnos erre azonban már nem fog sor kerülni. A napokban egy bajai ház felújítási munkálatai során ugyanis előkerült egy gyermek csontváza. Azonnal felmerült annak lehetősége, hogy az emberi maradványok a 2000 tavaszán eltűnt kisfiútól származnak, de biztosat egészen idáig nem mert a rendőrség mondani. Most azonban Facebook-oldalukon tudatták, hogy a 24 éve eltűnt Tamás holttestét találták meg egy tanya melléképületében Baján. 

"A halálának körülményeit jelenleg szakértők vizsgálják, az ügyet emberölésként kezeljük" - tették hozzá.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.