Ez a világ legfélelmetesebb helye egy világjáró blogger szerint

Shutterstock/goffkein.pro -
életveszélyes utazóblogger utazás
Drew Binsky már meglátogatta a bolygó minden országát és most felfedte legijesztőbb utazási élményét. A világ legfélelmetesebb helye elmondása szerint olyan volt, hogy nem hitte volna, hogy élve kijut onnan.

Drew Binsky minden utazását dokumentálja YouTube csatornáján, amely közel 4,5 millió feliratkozóval rendelkezik. Mivel Drew a világ minden országában járt már, így rengeteg érdekes és hasznos információt oszt meg követőivel. A híres utazó blogger nemrégiben legijesztőbb utazási élményéről számolt be, szerinte ez a világ legfélelmetesebb helye.

világ legfélelmetesebb helye
Csád a világ legfélelmetesebb helye az utazó blogger szerint
Forrás: Shutterstock/Libin Jose

A világ legfélelmetesebb helye, ahol borzalmas élményt élt át a blogger

Drew korábban már beszélt a világ legjobb helyéről, ahol szerinte minden megtalálható, amit csak kívánhat az ember, és ahol a tartalomkészítő majd szeretne letelepedni. A Fülöp-szigetek szerinte a világ legszebb országa, szuper biztonságos és tele van kedves emberekkel. És bár a világ bővelkedik gyönyörű helyekkel és csodálatos kultúrákkal, amelyeket meg kell tapasztalni, mégis úgy véli, hogy nem minden országot kötelező meglátogatni. 

Binsky, aki több mint 130 országot bejárva gyűjtött tapasztalatokat a világ legjobb helye után azt is elárulta, hogy hol érezte a legnagyobb félelmet utazásai során. A legijesztőbb ország, ahol járt, számára egyértelműen Csád volt.

Csád rendkívül veszélyes a terrorizmus, a polgári zavargások, az erőszakos bűncselekmények és a gyakori emberrablások miatt. Ezért az utazó blogger arra figyelmeztette az embereket akik Csádba terveznek utazást, hogy mindig kérjenek szakmai biztonsági tanácsokat, és mindig az óvatosságot válasszák. 

„2018-ban jártam N'Djamena-ban, Csád fővárosában és legnagyobb városában. Soha életemben nem éreztem magam annyira rémülten, fenyegetve vagy támadva (szóban és fizikailag) mint abban a forró, poros és elhagyatott városban.” -árulta el majd így folytatta: „Több mint egy tucat ember támadt rám, mert megpróbáltam fényképet készíteni. Ha nem lett volna a 180 centis helyi barátom (aki egyúttal testőr is volt), akkor nem vagyok benne biztos, hogy élve kijutottam volna abból az országból - nem viccelek!”. Bár a YouTuber számára borzalmas élmény volt, sok tanulságot vonzott le a csádi tartózkodásából.

 Egy figyelmeztetést is megfogalmazott mindazok számára, akik a közép-afrikai országba terveznek látogatást: „Az ott szerzett tapasztalataimból a következő tanulságokat vontam le: mindig kérdezzenek, mielőtt bárkiről fényképet készítenének, kerüljék a tömegeket, beleértve a tüntetéseket és tiltakozásokat” - mondta.

Az utazó blogger Instagram posztja alapján Prága a kedvenc városa Európában. A kép alatt is megosztotta, hogy miért tartja Prágát csodálatosnak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.