Ablaktisztítás gyorsan és hatékonyan: ez az egyszerű trükk valóban működik!

hack felmosófej takarítás ablaktisztítás
Ha eleged van a csíkos ablakokból, egy népszerű háztartási eszköz segíthet. Valószínűleg már meg sem kell venned, nálad is van otthon, ám ablaktisztításra még sosem használtad.

Az ablaktisztítás minden háziasszony életében fájó pont. Sok munka van vele, ráadásul a végeredmény ritkán lesz tökéletes. Bár rengeteg tisztítószer és eszköz létezik kifejezetten ablaktisztításhoz, ezek nem mindig a leghatékonyabbak. A TikTok egyik takarításfanatikus felhasználója azonban felfedezte a legjobb módszert, amivel az ablakok fényesek és csíkmentesek lesznek. Ehhez pedig nem kell mást, mint egy gyakran használt háztartási eszköz, ami mindenkinek van otthon.

ablaktisztítás, ablakpucolás
Az ablaktisztítás felmosófejjel hatékonyabb.
Forrás: Shutterstock

Ablaktisztítás felmosóval

A praktikus trükköt a Home With Lese, egy takarítással foglalkozó TikTok-csatornán osztották meg. A videókészítő állítja, ez a legjobb módszer, amivel valaha ablakot pucolt.

„Használtál már pörgős felmosófejet az ablakok tisztítására? Szerintem ez a takarítási hack gyors, hatékony és stresszmentes” - írta a felvételhez.

@homewithlese #creatorsearchinsights have you ever used spin mop to clean your windows?I find this cleaning hack fast,effective and stress free✨Try it this spring!🍂🫶🏽 #cleaninghacks #windowcleaning #cleaning #cleaningtips #cleaningmotivation #springcleaning #cleaningtiktok #spinmop ♬ Still Hot - Nic D & Connor Price

 

A nő nem csinál mást, mint megtölti a felmosóvödröt meleg, mosogatószeres vízzel, majd a fejjel nem a padlót kezdi el mosni, hanem az ablakot. Körkörös mozdulatokkal lesikálja a szennyeződéseket, leöblíti a habot, majd ablakporszívóval leszívja a vizet az üvegről.

A legtöbb hozzászóló egyetértett abban, hogy bár a módszer nem szokványos, kiválóan működik.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.