Változtatnál a külsődön? Ezek az ősz legdögösebb hajszínei

Outdoor,Atmospheric,Lifestyle,Portrait,Of,Young,Beautiful,Lady.,Warm,Autumn
Shutterstock - MillaF
frizura haj stílus
Ha 2024-es őszi divat, akkor a ragyogó összeállításokon és a csábos körmökön túl egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül az évszak mesés hajszínei mellett sem. Jó hír, az idei szezonban ismét főszerephez jutnak a természetes textúrák és a meleg árnyalatok.

Ha jártál már színtanácsadáson, biztosan szóba kerültek az évszak ajánlott hajszínei is, de ha nem, akkor segítünk! Idén továbbra is maradnak a különleges melírtechnikák, a több tónusból álló hajszínek, valamint a természetes hatású átmenetek, melyeket különböző technikákkal érhetnek el a fodrászok.

Attractive,Young,Brown-haired,Girl,In,Glasses,,Vintage,Beret,And,Beige
Hajszínünk is sokat elárul személyiségünkről
Forrás: Shutterstock

A balayage hajfestés ősszel sem kopik ki a frizura divatból, köszönhetően, hogy a módszer kíméletes a hajhoz és rendkívül természetes hatású. Nem mellesleg a hajon egyáltalán nem látszik, hogy az festve van, így egy igazán természetesen tündöklő hajszínt kölcsönöz a viselőjének. 

Az új évszak, új hajszín szellemében ezúttal az idei szezon slágerszínei közül szemezgettünk. Melyik a te színed?

A sokoldalú vargányabarna

A meleg tónusok játszi könnyedséggel kölcsönöznek őszi hangulatot a megjelenésünknek. Ha a lehulló falevelek ihlette árnyalatokról van szó, a klasszikus és buja barnával nem lőhetünk mellé. Középbarna bőrszín esetén válassz mogyoró, karamell vagy bronzos árnyalatokat. De amennyiben sötétebb árnyalatú a bőröd, akkor a legsötétebb színekig is elmehetsz.

Candid,Attractive,Young,Smiling,Woman,Walking,In,Autumn,Park,With
A barna haj izgalmas lehetőség, amely egyedülálló stílust kölcsönöz
Forrás: Shutterstock

Káprázatos vajkrém szőke

A szőke örök és eltörölhetetlen. Ebben a hajszínben játékosan keveredik a világos bézs és a lágy arany keveréke. Tökéletes azok számára, akik egyszerű, de lélegzetelállítóan nőies megjelenésre vágynak. Halvány bőrszín esetén ne válassz túl világos szőkét, mivel az csak jobban sápaszt. Szerencsésnek mondhatod magad, hogyha természetes szőke fürtökkel áldott meg a sors. De ha mégsem, akkor még mindig ott a fodrász!

A,Beautiful,Girl,With,Loose,Long,Blond,Hair,Walks,In
Frizuratrendek jönnek és mennek, de a szőke haj népszerűsége állandó
Forrás: Shutterstock

Dögös rézvörös

A vörös feltűnő szín, tudni kell viselni. De ha régóta kacérkodsz a vörös hajszín gondolatával, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy kipróbáld. Az idei szezonban Világos bőrszínnel könnyed vörös mutat jól. Kerüld a sötét, bordós árnyalatokat, mivel ezek is sápasztanak. Sötét bőrszínhez ellenben mélyebb vörös színeket válassz. Ne feledd, minél ragyogóbb, annál különlegesebb!

Close,Up,Portrait,Of,Young,Beautiful,Fashionable,Redhead,Woman,With
A vörös haj a lángoló szín, mely szenvedélyt és önbizalmat sugároz
Forrás: Shutterstock

Csak és kizárólag frufruval

A jól vágott frizura keretet ad az arcnak. Legyen szó hosszú, oldalt söpört frufruról, egyenes, vastag fazonról vagy a középen elválasztott, laza stílusról, a frufru idén ősszel is elengedhetetlen eleme lesz a divatos megjelenésnek.

Street,Style,Photo,Of,Happy,Smiling,Fashionable,Woman,Wearing,Trendy
A frufru egy egyszerű lépés ahhoz, hogy látványos, új külsővel jelenjünk meg
Forrás: Shutterstock

Neked melyik lett a kedvenced?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.