Ezzel cseszed el az első randit: íme a kérdések, amiket a szakértő szerint tilos feltenni

csaló, megcsalás, hűtlen, hűtlenség, párkapcsolat, bár, randi, találkozás
Shutterstock - BAZA Production
találkozás első randi kérdések randi
A randizás nem könnyű, hiszen tele van íratlan szabályokkal, de egy szakértő most segít. Megosztotta, mely kérdéseket ne tegyük fel az első randin, ha akarunk másodikat.

Az első randi izgatottsággal és némi idegességgel tölti el az embert, ami természetes, hiszen ez nem egy egyszerű műfaj. Sokszor olyan dolgokon úszik el, amiről elsőre nem gondolnánk, hogy probléma lehet, ezért segít egy szakértő: elárulta, melyek azok a kérdések, amiket nem szabad feltenni.

randi, flört, szerelem, randizás, randiszakértő, első randi
Ezeket a kérdéseket ne tedd fel az első randin
Forrás: Shutterstock

Ezzel cseszed el az első randit: kérdések, amiket nem szabad feltenni

Az első randin megszületik az első benyomás, ami ha tetszik, ha nem, igen fontos. A találkozón ezért mindenki szeretné a legjobb formáját hozni, ebben nyújt segítséget Blaine Anderson társkeresési szakértő azzal, hogy megosztotta, mely kérdéseket nem szabad feltenni ilyenkor, bármilyen csábító is. 

  • Milyen a randizási előéleted? 

A szakértő tanács szerint az első randin ne akarjunk az exekről beszélni. Bármit is szeretnénk leszűrni az erre a kérdésre adott válaszból, annak nem az első randin van az ideje. Ez a találkozó arról szól, hogy két ember megismerkedjen, ezért érdemes a jelenben maradni, a múltat pedig a múltban hagyni - egyelőre. Ehelyett Blaine Anderson azt javasolja: „Légy játékos, és tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek mosolyt csalnak a partnered arcára."

  • Ez nagyszerű volt! Akarsz második randira menni? 

Még ha szuper is volt az első randi, nem kell elsietni a dolgokat. „A második randi megtervezése egyfajta udvarlás, egy tesztelése annak, hogy megvan-e a kölcsönös érdeklődés" - mondja a szakértő. Jó nyitva hagyni ezt a kérdést, időt hagyni mindkét félnek, és ez egy kis kockázatvállalásra is ösztönzi az embert. Ráadásul ha ott a helyszínen teszi fel az egyik fél ezt a kérdést, nem biztos, hogy az igazat fogja hallani, ha a válasz nemleges lenne, az ugyanis túlságosan kínos volna. Ha mindenképpen szeretnénk kifejezni, hogy jól éreztük magunkat, akkor mondjuk a következőt: „Egyszer mindenképpen meg kellene ezt ismételnünk."

  • Az italozás nagyszerű volt! Nem vacsorázunk?

Ha a randi első fele olyan szuper, hogy legszívesebben folytatnánk, akkor sem kellene. Erre is igaz az, hogy a csúcson kell abbahagyni. Miért? „Ha a varázslat megvan, az vezet el egy második randihoz" - mondja a szakértő. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.