Hegyi Zsanett lett a legszebb: őt választották Tündérszépek 2024 országos szépségverseny királynőjévé

királynő tündérszépek szépségverseny
Kiválasztották a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny királynőjét. A szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett fejére került a korona.

A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny fináléjába minden vármegyéből egy-egy lány került, Pest vármegyéből pedig 3. A zsűri nem volt könnyű helyzetben, de végül sikerült kiválasztaniuk azt a lányt, akinek a fejére a korona került: a szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett lett a legszebb.

A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese, Hegyi Zsanett és az udvarhölgyek
A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese, Hegyi Zsanett és az udvarhölgyek
Forrás: Mediaworks  

Tündérszépek 2024: Hegyi Zsanett fejére került a korona

A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny a zsűrinek 22 lányból kellett kiválasztania a királynőt, de nem volt egyszerű dolguk, hiszen rengeteg szépség vonult fel előttük. A szépségverseny zsűrijét, Köllő Babett, Kárpáti Rebeka, Dr. Márton Beatrix, valamint a Bors képviseletében, Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, és ők végül úgy döntöttek, hogy a szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett fejére kerüljön a korona. A budapesti Danubius Hotel Heliában vasárnap délután bírálták a hölgyeket, akik először farmerben és pólóban sétáltak végig a kifutón, a második alkalommal a versenyzők sport ruházatban mutatták meg magukat, végül estélyi ruhát öltöttek.

A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny zsűrije: Kárpáti Rebeka,  Végh László, Dr. Márton Beatrix, Köllő Babett
A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny zsűrije: Kárpáti Rebeka,  Végh László, Dr. Márton Beatrix, Köllő Babett

„Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen - és ezt nem udvariasságból mondom - az idei felhozatal olyan erősre sikeredett, hogy tulajdonképpen minimális különbségek döntik majd el, hogy ki nyerte meg a versenyt, ki lett udvarhölgy és ki az aki talán egy kicsit csalódottan távozik, hiszen gyönyörű volt és nagyon jól szerepelt. Zsűrinek lenni valójában nem hálás feladat" - mondta Kárpáti Rebeka a Borsnak.

A közönségdíjas Algács Lia lett. A második számú udvarhölgy címet Mezei Virág szerezte meg. Az első számú udvarhölgy pedig Türmer Zsófia lett. A királynői korona pedig megérdemelten a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került. 

A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese, Hegyi Zsanett és az udvarhölgyek, valamint a közönségdíjas
A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese, Hegyi Zsanett és az udvarhölgyek, valamint a közönségdíjas
Forrás: Mediaworks  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.