meztelen pucér Kesha
Mindig is bármit megtette azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Kesha ezúttal ebéd közben pucérkodott.

Kesha soha nem tartozott a szégyellős celebek közé, ám az egyik utóbbi posztján még a követői is megdöbbentek. Az énekesnő teljesen meztelenül pózol ebéd közben, mondván, unja a ruhaviselést.

Kesha
Kesha sosem volt szégyellős 
Forrás: Getty Images

Kesha szerint a ruha uncsi

A We R Who We R 37 éves énekesnője két képet is posztolt, amelyek elnyerték a rajongók tetszését. "Ragyogsz" - írta az egyikük, egy másik követője pedig azt írta, hogy előző nap pont azt tette, mint Kesha, csak ő a vacsoráját fogyasztotta el meztelenül. 

Kesha ruha nélkül eédelt
Kesha ruha nélkül eédelt
Forrás: Instagram/Kesha

2023-ban pucéran reklámozta új albumát

Kesha mindent megtett azért, hogy az új albuma népszerűvé váljon. A lemez májusban jelent meg, de később bakeliten is kapható lett, ezt a jó hírt pedig egy fotóval tudatta a követőivel. A képen anyaszült meztelen, ám az érzékeny testrészeit a lemezeivel fedte el. 

Évekkel ezelőtt pluszkilókkal küzdött

Volt idő, amikor a gyönyörű énekesnő mással sem volt elfoglalva, csak a testével. Folyamatosan azon volt, hogy ne legyen rajta súlyfelesleg. Étkezési zavarokkal is küzdött, a folyamatos megfelelési kényszer miatt pedig rengeteg őrültséget is csinált: megitta például a saját vizeletét. Később belefáradt a kilók miatti folyamatos aggódásba, és bátran megmutatta magát pluszkilókkal is

 

Szexuális zaklatás áldozata volt

Az énekesnő még 27 évesen keresetet nyújtott be zenei producere, Dr. Luke ellen. A vád szerint miután 18 évesen leszerződött, a férfi több módon - szexuálisan, érzelmileg, lelkileg és verbálisan is - bántalmazni kezdte őt. A kettejük közti feszültség akkor vált nyilvánvalóvá, amikor Kesha januárban önszántából rehabra vonult, hogy megszabaduljon étkezési zavaraitól.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.