Ez az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy mindig rendezett legyen az otthonod - Szakértő osztotta meg

rendetlenség rendezett otthon
Állandóan takarítasz, de sosincs rend? Szakértő osztotta meg, hogy miért nem tűnik rendezettnek a lakás akkor sem, ha folyton pakolsz.

Nem tűnik rendezettnek az otthonod annak ellenére, hogy folyton pakolsz? Egy takarítási szakértő megosztotta, hogy mi ennek az egyetlen oka, és azt is elárulta, mit tehetünk ellene.

otthon, rendezett
Ezért nem tűnik rendezettnek az otthonod
Forrás: Shutterstock

Ez az oka annak, hogy nem tűnik rendezettnek az otthonod

Ha állandóan azon gondolkodsz, miért nem tűnik rendezettnek az otthonod, annak ellenére, hogy folyamatosan takarítasz és átrendezed a dolgokat, egy nő megosztotta, hogy ennek egy egyszerű oka van. A szakértő szerint az otthonodban lévő zsúfoltság miatt nem tűnik rendezettnek a lakás - így itt az ideje, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyekre valójában már nincs szükséged. Azt ajánlotta, hogy tarts egy „masszív lomtalanítást", ha azt szeretnéd, hogy az otthonod hosszabb ideig tisztább maradjon. „Szabadulj meg az összes olyan haszontalan tárgytól, amire egyáltalán nincs szükséged" - mondta. „Ha két hónapja nem használtad, akkor biztosan nincs rá szükséged". Minél rendezettebb az otthonod, annál könyebb takarítani és tisztán tartani, hiszen a pakolással már nem megy el annyi idő.

Azt javasolta, a lomtalanítást egy szobával kezdjük, és tarthatunk szüneteket is egy-egy helyiség között, hogy ne veszítsük el a lendületet, és ne legyen körülöttünk még nagyobb rendetlenség, mint előtte volt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.