Ezek a legfurcsább tárgyak, amiket az emberek a szállodai szobában felejtenek

hotel talált tárgyak szálloda
Szinte mindenkivel előfordult már, hogy egy-egy apróságot a hotelben hagyott véletlenül. A szállodai szobákban azonban sokszor értékes vagy érzelmi értékkel bíró holmik is ottmaradnak.

Több ország szállodai személyzete vett részt egy vizsgálatban, amelyben arra kérték őket, osszák meg azoknak a tárgyaknak a listáját, amelyeket az emberek a hotel elhagyása után a szobában hagytak.

El sem hiszed, mi minden marad ott egy szálloda szobájában
El sem hiszed, mi minden marad ott egy szálloda szobájában 
Forrás: Shutterstock

Fura dolgok, amelyeket már találtak szálloda szobájában 

„Legyünk őszinték: lenyűgöző, amit a vendégek hagynak maguk után” – nyilatkozta Melanie Fish a HuffPostnak.  „A különböző országokból kapott adatok alapján egyik legmeglepőbb felfedezés a hátrahagyott tárgyak sokfélesége volt, kezdve a mindennapi használati tárgyaktól, mint például a töltők és a ruhák, egészen a szokatlanabb tárgyakig, mint például a hangszerek, de volt, aki az esküvői ruháját hagyta ott, és találkoztuk más érzelmi értékkel rendelkező  holmival is. Nem ritka, hogy drága tárgyak felejtődnek a szobában, mint egy Birkin táska vagy Rolex óra, de maradt már ott egy halom készpénz, de kivehető fogsor és lábra való gipsz is” - tette hozzá Fish. A leggyakrabban otthagyott holmik, a töltők, a power bankok, az adapterek, a sminkek, a piperecikkek és a piszkos ruhák.

Melanie elmondta, hogy a szállodai személyzet többnyire mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaadja a vendégeknek az elvesztett holmikat, és vannak olyan hotelek, ahol emlékeztető szolgáltatásokat, ellenőrző listákat és még személyes csomagolási szolgáltatásokat is bevezettek.

Utazási baki

Tammy Barr utazási szakértő három évig tengerjáró hajókon dolgozott, és most megosztotta, hogy melyik a legnagyobb hiba, amiket a turisták elkövetnek. Hozzátette, ez a baki, nem csak azokra jellemző, akik hajóval utaznak, hanem sok mindenkire, aki szállodában lakik. Barr elmondta, ez a szokés veszélyes és rosszul is néz ki, tehát számára teljesen érthetelen. Ha kíváncsi vagy, mi ez, kattints cikkünkre

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.