Holtan találták az eltűnt bükkaranyosi tinit, Tóth Balázst: megszólalt az édesanyja

rendőrség bükkaranyos Tóth Balázs
Édesanyja az utolsó percig remélt, de hiába, fia már sosem fog hazatértni. Tóth Balázst, a Bükkaranyosról eltűnt tinit holtan találták meg a falu közelében egy TV-toronynál.

Csaknem egy hónapja, augusztus 20-án veszett nyoma Tóth Balázsnak. A bükkaranyosi tini egy családi vita után távozott otthonról, ezután ugyan még visszatért átöltözni, de ismét elment. Azóta nem látták, édesanyja viszont az utolsó pillanatig remélte, hogy életben találják a fiát. Péntek 13-án azonban minden reménye szertefoszlott, amikor a rendőrség közölte, a falu közelében egy holttestet találtak.

rendőrség, rendőrautó, Tóth Balázs, eltűnt Tóth Balázs, Bükkaranyos
A rendőrség szrönyű hírt közölt az eltűnt Tóth Balázs édesanyjával: holtan találták a bükkaranyosi tinit
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Holtan találták az eltűnt Tóth Balázst

Születésnapján, augusztus 20-án veszett nyoma Tóth Balázsnak, és már soha nem fog hazatérni. Aznap egy családi vita után indult útnak, ugyan még visszatért átöltözni, de később már hiába várták. A bükkaranyosi tinit azóta keresik, édesanyja, Szkárosi Krisztina pedig a végsőkig remélte, hogy fia élve kerül majd elő, de péntek 13-án tragikus hírrel kereste fel őt a rendőrség. Bükkaranyos és Harsány között, egy TV-torony lábánál, egy bozótos részen munkások holttestre bukkantak, amelyen ugyanazok a ruhák voltak, amiket Balázs az eltűnésekor viselt: szürke papucs, fekete póló és fekete rövidnadrág. Az anya rendőrségi fotók alapján azonosította fiát.

„Hatalmas fájdalom nekem. A fiam meghalt" - mondta a Borsnak az anya. Azt egyelőre nem tudni, hogy a fiú leugrott a toronyból, vagy lezuhant, ám Krisztina úgy gondolja, nem biztos, hogy a gyereke öngyilkos lett.

„Rengeteg mennyiségű alkoholt elvitt magával, amikor eltűnt! Egy hét decis likőrt és négy doboz sört. Felmászott a toronyba. 

Nem biztos, hogy öngyilkos lett, hanem megszédült és kiesett a toronyból. 

Balázs olyan volt, hogy nem ivott sokat. Ha itthon ivott két felest a barátaival, megártott neki" - mondta az anya.

A Miskolci Rendőrkapitányság az Általános Közigazgatási Rendtartásról szóló törvénynek megfelelően – szakértők bevonásával – vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.