Hatalmas összeget keres furcsa videóival a nő: „Fizetnek, hogy szürcsöljem az ételt”

Happy,Young,European,Lady,Eating,Delicious,Homemade,Italian,Pasta,,Enjoying
Shutterstock - Prostock-studio
etetés videók furcsa
Grace Wears Lace, egy 26 éves ausztrál tartalomkészítő különleges fétisvideók készítésével brutális összegeket keres. Grace nyíltan beszél arról, hogyan építette fel karrierjét az OnlyFans platformon, ahol eddig a videókkal több mint 1 millió ausztrál dollárt keresett.

Grace nemcsak szexi videókat készít, hanem a "feederism", azaz az etetéssel kapcsolatos fétisvilágba is betekintést nyújt. A feederism olyan szexuális fétis, amelyben az egyik partner eteti a másikat, hogy ezzel szexuális izgalmat keltsen. Bár Grace karcsú és tónusos alakját megőrizve távol tartja magát a súlygyarapodástól, mégis számos kérés érkezik hozzá, hogy "etetéses" videókat készítsen.

videó
Hatalmas összeget keres furcsa videóival a nő
Forrás: Shutterstock

Hatalmas összeget keres furcsa videóival a nő

„Az etetéssel kapcsolatos tartalom már egy ideje jelen van, de a közösségi média terjedésével egyre több figyelmet kap” – mondta Grace. Bevallotta, hogy ő maga is szívesen néz evéssel kapcsolatos videókat, és megérti, miért lehet ez vonzó mások számára. „Az étel örömet okoz, és ha látjuk, hogy valaki élvezi a finom ételt, az bennünk is hasonló érzést kelthet.”

Grace számos alkalommal készített egyedi videókat, ahol férfiak fizettek neki azért, hogy nézzék, ahogy szürcsöl és rág. Ilyenkor főként olyan ételeket eszik, mint a tészta vagy a ramen. Az igazi izgalmat pedig a hangok adják, amelyeket evés közben kiad, például a szürcsölés vagy a nyelés.

A legfurcsább kérés az volt, hogy egy nagy tányér paradicsomos spagettit egyek meg, miközben simogatom a köldökömet is

 – mesélte nevetve Grace. „Hihetetlen számomra, hogy ezek a hangok ennyire felkelthetik valakinek az érdeklődését, de boldogan teljesítem a kéréseket.”

Grace folyamatosan nyitott új fétisek és különleges kérések iránt. Kifejezetten élvezi ezt a munkát, hiszen számára az evés mindig öröm volt, és ahogy ő mondja, „spagettit enni és ezért pénzt kapni – ez az álommunka!”

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.