Összeomlottak a halálra ítélt brutális gyilkos Wade Wilson szülei

The,Image,Symbolizes,The,Verdict,Of,The,Prosecution,For,The
Shutterstock - Dabarti CGI
gyilkosság Wade Wilson halálbüntetés
2019-ben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt két nőt, a legsúlyosabb ítételetet kapta. Wade Wilson elmondása szerint csak az érzés kedvéért ölt.

A Deadpool Gyilkosnak nevezett Wade Wilson szörnyű tettei sokkolták Floridát: a férfi halálbüntetést kapott, miután két nőt brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 2019-ben.

Wade Wilson
Wade Wilson a legsúlyosabb büntetést kapta
Forrás: toofab

Wade Wilson a legsúlyosabb büntetést kapta

A tárgyalás során Wilson nem mutatott érzelmeket, amikor kimondták a halálos ítéletet. Az eljárás során orvosok tanúskodtak Wilson állítólagos agykárosodásáról, és arról, hogy ez milyen mértékben járulhatott hozzá szörnyű cselekedetéhez. Emellett felolvasták az örökbefogadó szülei levelét, akik arra kérték a bíróságot, hogy kegyelmezzen meg a fiuknak.

Sosem érthetik meg, mennyire sajnáljuk az érintett családokat. Nem tudjuk megváltoztatni a múltat, de bárcsak megtehetnénk

- állt a szülők levelében. Azt is elmondták, hogy ők magukat is sokkolták a történtek és gyászolnak a tragédia miatt. Elmondásuk szerint Wade Wilson boldog gyermekként nőtt fel, de tinédzser éveiben kezdett eltávolodni tőlük, visszahúzódóvá, labilissá és depresszióssá vált. Később, amikor a mentális betegsége mellé függőség is társult, paranoia és téveszmék alakultak ki nála, és ez súlyosbította a helyzetét. A szülők levelükben a rendszert is felelőssé tették, amiért nem tudtak megfelelő segítséget kapni fiuk mentális betegségének és függőségének kezelésére. 

Még egy élet elvétele csak tovább fokozza a tragédiát. Kérjük, lássák be a szívükben, hogy nem kell megölniük a fiunkat

 - zárták levelüket.

Wilson esetében már júliusban halálbüntetést javasolt az esküdtszék, miután bűnösnek találták két rendbeli gyilkosságban, valamint gépjármű-lopásban, testi sértésben, lakásbetörésben és kisebb lopásban. Az ítélet meghozatala mindössze két órát vett igénybe, miután a bíróság meghallgatta a bizonyítékokat. Wilson, aki a tárgyalás során sminkkel próbálta eltüntetni az arcára tetovált horogkeresztet és csontváz-szerű jeleket, megnövelte tetoválásainak számát a börtönben, többek között a Batman-gonosztevő Joker inspirálta Why So Serious? Ha Ha Ha feliratot is magára varratta. Wilson neve hasonlít Marvel szuperhősére, Deadpoolra, akit Ryan Reynolds alakított a híres filmekben, ezért kapta a Deadpool Gyilkos nevet a médiában.

Brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg a két nőt

A vád szerint Wilson 2019. október 7-én ölte meg Kristine Meltont az otthonában, miután együtt drogoztak és együtt aludtak. Ezután ellopta Melton autóját, és a nő telefonját használva kapcsolatba lépett egy másik nővel, Melissa Montanezzel, akit barátnőjeként emlegetett. Találkozásuk után Wilson állítólag megtámadta Montanezt, majd elmenekült Melton autójával. Később Cape Coralban találkozott Diane Ruizzal, akitől útbaigazítást kért, majd meggyilkolta a nőt, megfojtva őt, és többször áthajtva rajta Melton autójával. Ruiz holttestét a köröző keselyűk miatt találták meg, a test annyira elbomlott, hogy a család csak a hátán lévő tetoválás alapján tudta azonosítani.

Miután Wilson megölte Ruizt, véres ruhában sétált be egy étterembe, és azt mondta a tulajdonosnak, hogy megölt két nőt. Amikor azonban a tulajdonos értesítette a rendőrséget, Wilson elmenekült. Ezt követően a vád szerint betört egy házba, folytatva bűnözői ámokfutását. Cape Coral rendőrfőnöke, Anthony Sizemore úgy nyilatkozott: „Nincs olyan helyzet, amikor ez az ember utcára kerülhetne. Egy ilyen állatot el kell zárni.”

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.