Életfogytiglan 15 évesen: az anyagyilkos Carly Gregg rezzenéstelen arccal vette tudomásul büntetését

YouTube -
gyilkosság tinilány Carly
Megölte az édesanyját, majd áthívta a barátját, hogy nézze meg a holttestet az a 15 éves tinilány, akit életfogytig tartó büntetésre ítélt az amerikai bíróság. A kislány először fel sem fogta az életfogytiglan tartó büntetést, majd összeomlott. A felvételek bejárták a közösségi médiát.

Élete végéig börtönben marad Carly Gregg, az a 15 éves tinilány, aki március 19-én megölte édesanyját, majd mostohaapját is megpróbálta eltenni láb alól. A lány azért ölt, mert a szülei megtudták, hogy drogozik. A tárgyalást, aminek a végén Carly életfogytiglan börtönbüntetést kapott, milliók követték nyomon és szintén milliók látták azokat a videókat, amelyeken a család otthona látható a gyilkosság pillanatában, és amin a gyilkos tini felhívja barátját, és feltesz neki egy megdöbbentő kérdést: láttál már holttestet? 

életfogytiglan
Életfogytiglan: soha nem szabadulhat a börtönből az anyagyilkos tini  
Forrás:  YouTube 

Börtön életfogytiglan: a felfoghatatlan büntetés

A gyilkosság megdöbbentette a környéken élőket. A fiatal lány hosszú ideig hordozta magában szörnyű titkát. Az iskolában többen sejtették, hogy drogozik, de talán csak egy barátja tudhatta biztosan, az, aki szólt az édesanyjának, a matematikatanárként dolgozó Ashley Smilye-nek, hogy a lánya iszonyú bajban van. Az asszony hazament, és átkutatta lánya szobáját. Szinte azonnal megtalálta a marihuánát, de így is csak néhány perce maradt gondolkodni azon, mitévő legyen. Carly ugyanis hazaért, és rögtön tudta, hogy felfedezték a titkát. 

Carly Gregg több mentális betegségben is szenvedett, amelyekre folyamatos gyógyszeres kezelést kapott. Édesanyja a korábbi jelekből nem gyanította, hogy drog van a háttérben, azt hitte, hogy lánya hangulatingadozásait a gyógyszerek okozták, álmában sem gondolta volna, hogy az instabil Carly marihuánát fogyaszt.

Anyja éppen a szobájában keresgélt, amikor Carly hazaért. Egy Magnum 357-es fegyver volt nála, amivel szinte azonnal lőtt, egymás után háromszor. A lövések hangja a család otthonában rögzített videón is jól hallatszik. A gyilkosság után közvetlenül Carly anyja nevében üzenetet küldött mostohaapjának, hogy hazacsalogassa. 

Mikor érsz haza édes?

  

Majd felhívta egyik barátját, és azt mondta neki, hogy vészhelyzet van, azonnal menjen át hozzá. Közben a mostohaapa hazaért, Carly őt is megpróbálta megölni, de csak a vállán találta el, így a férfi rendőrt hívott. 

A rendőrök testkamerája rögzítette, ahogy megérkeznek és megtalálják a lőtt sebbel földön fekvő férfit és az anya holttestét. Kiderült, hogy Carly többször arcon lőtte anyját, aki szinte azonnal meghalt. Az ügy kapcsán készült videofelvételek szédületes sebességgel terjedtek. A lány a letartóztatásakor jól láthatóan fel sem fogta, mit tett, és mit akarnak tőle a rendőrök. Csak akkor omlott össze, amikor a bíróságon levetítették neki a videófelvételeket. 

@eilen.a4 | Se rompe al escuchar el audio de una llamada al 911 en la corte. El padrastro de Carly llamó a la policía para denunciar que su propia hijastra le disparó y asesinó a su madre. #CarlyGregg #CourtTV #DeadlyDaugtherMurderTrial #courttvlive#Hechos #paratii #usa ♬ sonido original - Eilen A♥️

Carly tehát élete végéig börtönben marad, a bíró nem adott lehetőséget az ítélet felülvizsgálatára. A lány rezzenéstelen arccal vette tudomásul az ítéletet. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.