A szellemvadász elárulta: ez a jel biztosan arra utal, hogy kísértet jár a házadban

szellem, kísértet
Shutterstock/Cinemato -
paranormális jelenségek szellem kísértet
Egy paranormális jelenségekkel foglalkozó brit televíziós műsor sztárja, Yvette Fielding szellemvadász felfedte azt az szokatlan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagyunk egyedül a saját otthonunkban. Ha ezt tapasztalod, nálad is szellemek laknak.

Yvette Fielding, a Most Haunted című műsor sztárja, Nagy-Britannia legismertebb szellemvadásza a népszerű műsor elindulása óta rengeteget tanult a kísértetekről. Azt mondta különös zajokkal és tárgyak mozgatásával jelezhetik, hogy velünk vannak, de van egy olyan jel, ami biztosan jelzi a jelenlétüket. 

szellem, kísértet
Ha kísértet jár a házunkban, a legjobb módszer, amit tehetünk, hogy megkérjük távozzon.
Forrás: Shutterstock/Antonio Guillem

Íme a legfurcsább jele annak, hogy kísértet jár a házadban

Az egyértelmű jeleken kívül Yvette, aki most éppen Nagy-Britannia legkísértetiesebb házának felkutatásán dolgozik, a Mirrornak elárulta, hogy a legfurcsább és gyakran figyelmen kívül hagyott jele a kísértetjárásnak az, amikor véletlenszerű víztócsák tűnnek fel a padlón, amelyre nincsen semmilyen logikus magyarázat. 

„Előfordul, hogy belépsz egy szobába, és víz áll a padlón, a szoba közepén. Ez nem a mennyezetről csöpögő víz, nem is ömlött ki semmi – nincs egyértelmű oka. A víz egyszerűen megjelenik, és a legváratlanabb helyeken is előfordulhat.”

A szellemek elűzése egyszerűbb, mint gondolnánk

Yvette szerint az a legjobb módszer, ha egyszerűen megkérjük a szellemeket, hogy távozzanak. 

„Tízből kilencszer, ha tiszteletet mutatunk, elmennek” – mondja. „A legjobb megoldás, ha hangosan beszélünk hozzájuk. Mondjunk valami olyasmit: 'Kérlek, ne ijesztgess engem vagy a családomat. Megijeszt minket, és nem szeretjük ezt. Ha folytatódik, segítséget kell kérnem, hogy mások is megkérjenek a távozásra. Kérlek, tiszteld a családunkat.'” 

Yvette nem fél a haláltól, azt mondja, alig várja, hogy újra találkozzon az édesapjával, és a többi elhunyt családtagjával. 

 „Meg kellene tanulnunk elengedni a haláltól való félelmet – ez egy átmenet egy gyönyörű helyre, ahol újra együtt lehetünk szeretteinkkel” - mondta.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.