Vérre van szüksége az ismert magyar életmentőnek: Lehoczki László felesége segítséget kér

véradás Spider Mentőalakulat Lehoczki László kórház
A miskolci Spider Mentőcsoport vezetőjét a debreceni klinikán ápolják. Lehoczki László felesége, Beatrix a közösségi médiában kért segítséget férjének szombaton.

Vérre van szüksége Lehoczki Lászlónak, a miskolci Spider Mentőcsoport vezetőjének. Az erről szóló felhívást az életmentő felesége tette közzé Facebook-oldalán.

lehoczki lászlónak vérre van szüksége
Lehoczki Lászlónak vérre van szüksége
Forrás: Facebook/Lehoczki László Official

Beatrix azt kérte, hogy aki teheti és tud, adjon vért hétfőtől a területi vérellátó központokban. Posztjában az összes szükséges adatot megadta. Lehoczki felesége arra is felhívta a figyelmet, hogy bármilyen vércsoporttal lehet vért adni, mert becserélik olyanra, amilyenre a férjének szüksége van.

A poszt alatt rengetegen jelezték, hogy segítenek hazánk egyik legismertebb életmenőjének. Beatrix el is mesélte férjének, hogy mekkora összefogás alakult a gyógyulásáért. Lehoczki elérzékenyülve fogadta a hírt, és azt üzente mindenkinek, nagyon köszöni, végtelenül hálás.

A Központi Vérellátó ugyan megelőlegezte Lehoczki Lászlónak a vért, így már a hétvégén elkezdődött a roborálása - írta Lehoczki Beatrix egy vasárnapi posztban. Ennek hatására elkezdett javulni az állapota. Vérre azonban még mindig szüksége van, így nagyon hálásak azoknak, akik irányított véradás keretein belül felajánlást tesznek Lászlónak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.