Sallai Nóra balesete Alsónémedi Sallai Nóra kisfia
Szeptember 27-én a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia egy családi rendezvényről tartott haza, amikor egy 130 km/órával száguldó autó beléjük hajtott. Bende a kórházban október 7-én elhunyt, Sallai Nóra jelenleg is narkózisban van: műtétek sora vár rá.

Már két hete, hogy tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra és kisfia Alsónémediben. Anya és fia egy születésnapi ünnepségről mentek haza, amikor egy BMW 130-cal beléjük rohant és letartolta őket. 

Sallai Nóra 14 napja élet és halál között lebeg
Sallai Nóra 14 napja élet és halál között lebeg

Még mindig válságos Sallai Nóra állapota

14 napja ápolják az intenzív osztályon Sallai Nórát. A színésznő élet és halál között van, több műtétre is szüksége lesz. Kollégái irányított véradást szerveztek számára: néhány nappal ezelőtt a megfelelő vérmennyiség össze is gyűlt a jelenleg is narkózisban lévő Nóra kezeléséhez. A szakember szerint a mélyaltatás és a gépi lélegeztetés ilyen súlyos esetekben szükséges, de negatív következményei is lehetnek.  „Az Intenzív Terápiás osztályon fenntartják a légzési, keringési életfunkciókat. Szükség esetén becsövezzük a mellkast, kialakult légmell, vagy folyadékgyülem miatt. Folyamatos a vérvétel, a sav-bázis háztartás fenntartása. Ilyen súlyos baleset esetén az első hét, majd az ezt követő harminc nap kritikus időszak” - nyilatkozta az intenzív ápoló a Borsnak. Hozzátette, az első hét, majd a következő 30 nap a kritikus. Nórát a családtagok csak 10 percekre látogathatják, egyszerre ketten lehetnek bent nála. 

Sallai Nóra férje nyilatkozott

A TV2 Tényeknek beszélt röviden Sallai Nóra állapotáról férje. „Nóra állapota egy kicsit javult, azonban még mindig nagyon súlyos. Hosszú rehabilitáció várhat rá” - nyilatkozta Bence, aki teljesen összeomlott és állítólag a munkájával is teljesen felhagyott, hogy Nóra mellett lehessen. 

Sallai Nóra kisfia meghalt: az egész ország gyászolja

Október 7 óta gyászol az ország. Akkor derült ki, hogy a Jóban Rosszban színésznőjének ötéves kisfia - akit már a baleset helyszínén újra kellett éleszteni - elhunyt, ám a mélyaltatásban lévő Sallai Nóra még nem szembesült a tragédiával. Ő még nem gyászol, de gyászol helyette is a kisfiú édesapja, a családja, a színésznő barátai, ismerősei és ismeretlenek. A Life.hu közösségimédia-oldalain is sorra fejezik ki az olvasók az érzéseiket, részvétüket, gyászukat, miközben tovább szurkolnak Sallai Nóra életéért.

Egy szemtanú, Mátai Nóra volt az, aki elsőként Nóra és kisfia, Bende segítségére sietett. A 15 éves alsónémedi lány a Life.hu-nak elmondta, hogyan próbálta az időközben odaérkezők segítségével életben tartani őket a mentők kiérkezéséig. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.