Liam Payne-t kirúgták az előző szállodából: utána költözött be a tragédia helyszínére

balhé Kate Cassidy Liam Payne szálloda
Úgy tudni a zenész egy másik szállodában lakott Kate Cassidyvel. A viselkedése miatt elküldték, Liam Payne akkor költözött át a CasaSur Palermo Hotelbe, ahol a baleset történt.

Már Argentínába érkezésekor sem volt jól Liam Payne. Lapinformációk szerint a zenészek botrányos viselkedése miatt szállodát kellett váltania. 

Liam Payne már az előző szállodában is balhézott
Liam Payne már az előző szállodában is balhézott
Forrás: Northfoto

Liam Payne részegen őrjöngött: kirúgták az elősző szállodából

A People úgy tudja, hogy Liam Payne-t egy másik argentin szállodából, a Palacio Duhau – Park Hyatt Buenos Airesből már kiutasították a halálos balesete előtti napokban. Ezt azzal indokolták, hogy „zavaró volt, Liam Payne zavarta a többi vendéget, és részegnek tűnt”. A hotel nem kommentálta az állításokat, de és azt se tudni, hogy barátnője, Kate Cassidy akkor még vele volt-e. 

Kate 2 hét után elhagyta Argentínát 

Egy ismerősük szerint bár Kate azt mondta a TikTokon, nem szeret ennyit egy helyben lenni, nem csak ez volt a baj. A nő és Liam veszekedtek, a zenész könyörgött a lánynak, hogy ne hagyja ott. A tragédia után Kate összeomlott, és szívhezszóló szavakkal búcsúzik Payne-től.  „Liam, angyalom. Te vagy a mindenem. Szeretném, ha tudnád, hogy feltétel nélkül és teljesen szerettelek. Életem végéig szeretni foglak” - tette közzé. 

A halála előtt két nő hagyta el Liam szobáját

Hogy rekonstruálják Liam Payne utolsó óráit, öt embert hallgattak ki, köztük azt a két nőt, aki az énekessel volt a halála előtti órákban. Mint kiderült, a két nő jól ismert, de  vezetéknevüket a hatóságok nem árulhatják el. A hölgyek állítólag már azelőtt elhagyták a szállodát, hogy Liam a halálba zuhant volna. Ők az ügyben „koronatanúként”, nem pedig gyanúsítottként szerepelnek.

Alkohol- és drognyomok voltak Payne szobájában 

Az argentin La Nacion által közzétett fotók - amelyeket itt nézhetsz meg - megmutatták, milyen állapotban lehetett Liam Payne a halála előtt. A hatóságok nyomoznak, kitől szerezhette Payne a drogot. A zenésznek már korábban addikciós problémái voltak, ezt 2021-ben el is mondta a rajongóinak. Úgy tudni, a tragédia előtt egy 28 napos luxusrehabra is bevonult, de csak két napot töltött bent

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.